Trošku si v iom udělejme pořádek - to žes měl PS v opravě nemá nic společného s tím, žes měl špatný formát flashky, tedy že to ten přehrávač nenačetl.
A viz výše neznamená, že když je to v AVi, že to přesto ten DVD přehr. přehraje.
Totiž avi není formát, to je "kontejner", který obsahuje video v určitým formátu a ten formát může být u každýho .avi videa jiný. Taky jsem to už psal, koukni se do parametrů daného filmu než to začneš tahat, a mrkni se do
vlastností > souhrn těch co ti nejdou přehrávat najdeš tam i kompresi, takže pokud to není kompatibilní s tím DVD přehr. tak nepojede, ale někdy to nepojede ani když to relativně kompatibilní je, OK ?
Zkusils jich víc a nejlépe z jiného zdroje, pokud to bereš pořád od jednoho, tak je jasné, že nepojede nic
******************************************************************************************************************************************
Pokud ti to napřehrávalo po opravě v PC tak to bylo chybějícíma těma kodekama.
(proto ten DivX, nebo např. K-Lite Codec Pack)
**********************************************************************************************
Nezbude než zkoušet nejlíp skrze fleshku "nezničíš" tolik CD/DVD,, a překopávat nejlíp ty relativně kompatibilní filmy (třeba s xvid), které by jet měly, tím FF....
(pokud ani po překopání film nepojede tak ho vymaž)
Stačí to ?

*****************************************************************************************************************************************************************************************
(Trochu odbočím pro představu

, mám originál film - pohádka pro děti - na DVD byl přehrán asi 6x, není vidět poškrábání, starý je asi dva roky, v originál obalu. Zkoušel jsem ho před týdnem dětem znovu pustit v přehrávači a najednou nešel....... Tak jsem zkusil udělat obraz disku a vypálit na nové DVD a tento jede.

, vím je to z jiného soudku, ale .... nebo jiný příklad vypálíš to a nejede, hodíš to na flashku a jede ......., či-li můžou se vyskytnout i jiné chybičky, např. při přenosu dat .......... atd... atd...)