Ahojte,
mám trošku.. divný problém.
Je to asi 14dní, co jsem si pořídila nový pc (nejspíš nepodstatné? - Windows 7, byla jsem zvyknutá na Vistu - tak jestli se něco nemusí nastavovat - proto taková sekce) a všechno bylo OK, ale poslední dobou (nebo právě nevím, jestli jsem si toho jen doteď nevšimla) mi blbne nějak nastavení obrazu.
Když mám hru a hraju fullscreen - neustále se mi to minimalizuje, když hraju v okně - tak se mi to okno háže do pozadí a já jsem mimo obraz, i když kurzorem ve hře. Když koukám na nějaké video fullscreen, tak se mi zmenší .. Nevím, kde je problém - možná v nastavení Nortonu (který tu byl předinstalovaný - a jestli ano, kde hledat, abych ten příkaz zrušila?) nebo někde jinde? Vlastně to je jen teorie - že je to 'obnova obrazovky', ale snad jste pochopili a dokážete poradit:(
Děkuju..
Samovolné minimalizace/obnova obrazovky
Samovolné minimalizace/obnova obrazovky
Naposledy upravil(a) karollin dne 21 zář 2012 21:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Samovolné minimalizace/obnova obrazovky
Moc tomu nerozumím. Ty sis před 14 dny koupila PC a nainstalovanou Vistou a potom nainstalovala W7?
Né:D To se snad už ani neprodává, ale myslím tím, že předtím jsem měla Vistu, tak jestli se něco v 7 nemusí nastavovat nebo tak něco..
Tak teď jsi to zamotala úplně. Chtěl jsem zkusit Ti poradit, ale teď už fakt nevím, co.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Aha tak jinak, minulost je jedno, to že jsem psala, že jsem měla dříve (na jiném pc) Vistu a teď na novém (koupeném před 14dny) W7 bylo z důvodu, abych uhájila zařazení do sekce:D nemusí to mít s OS třeba vůbec spojitost.
Problém je takový, že cokoliv pustím do fullscreenu, tak se mi zminimalizuje/zmenší (hry, filmy) i přesto, že jsem v daném okně aktivní a i když hraju v 'okně', tak se mi občas stane, že hra spadne do 'pozadí', ale kurzorem jsem stále v ní, ale neaktivně.
Takže, kde by mohla být chyba?
- A ano, pc mám 14 dní, ale téhle chyby jsem si všimla až teď, doteď jsem jí vůbec nezaregistrovala, takže nevím, jestli to je nějakou chybou nebo jen špatným nastavením čehokoliv..
Problém je takový, že cokoliv pustím do fullscreenu, tak se mi zminimalizuje/zmenší (hry, filmy) i přesto, že jsem v daném okně aktivní a i když hraju v 'okně', tak se mi občas stane, že hra spadne do 'pozadí', ale kurzorem jsem stále v ní, ale neaktivně.
Takže, kde by mohla být chyba?
- A ano, pc mám 14 dní, ale téhle chyby jsem si všimla až teď, doteď jsem jí vůbec nezaregistrovala, takže nevím, jestli to je nějakou chybou nebo jen špatným nastavením čehokoliv..
-
- Pohlaví:
Ty W7 už tam byly anebo sis je instalovala sama? Tohle by mohla být systémová chyba.
Už tam byl předinstalovaný, není jiná možnost jak systémová chyba?:/
-
- Pohlaví:
Asi ne. Zkusil bych pomoci instalačního DVD opravit systém.
Instalační dvd nemám, HP nemá ve zvyku instalační CD dodávat. Tady se to dělá nějak přes 'Recovery' .. Ale vážně neexistuje tip na jinou chybu?
-
- Pohlaví:
To máš tedy notebook? Mne nic jiného nenapadá, ale počkej, třeba někdo ví víc.
Asi to není nejpodstatnější, ale mám stolní - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 000000184H (přesně tenhle:D)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3770
-
od CrossSK
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 13:38
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3154
-
od Speed_dead
05 lis 2024 10:02
-
-
- 0
- 1523
-
od Vítek Pokorný
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 5889
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-
-
- 19
- 17840
-
od RIKI22