Rozmístění vypalovaček na IDE

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Rozmístění vypalovaček na IDE

Příspěvekod Jan Pašek » 14 dub 2007 13:57

Trápí mne kolísání vypalovací rychlosti Chystám se na očistu bedny a větráky takže by byl ideální čas popř něco přehodit. Používám vypalování za letu. Systém a vypalovačku ktrou používám pro čtení nám na IDE 1 druhá vypalovačka je samostatně na IDE 2 Jestlipak je to takhle správně?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Rozmístění vypalovaček na IDE

Příspěvekod guest » 14 dub 2007 14:28

Jan Pašek píše:Trápí mne kolísání vypalovací rychlosti Chystám se na očistu bedny a větráky takže by byl ideální čas popř něco přehodit. Používám vypalování za letu. Systém a vypalovačku ktrou používám pro čtení nám na IDE 1 druhá vypalovačka je samostatně na IDE 2 Jestlipak je to takhle správně?

Já myslím že ano. Jak jinak?

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 14 dub 2007 14:31

Zkousel jsi nastavit neru (pokud v nem vypalujes) nastavit vysokou prioritu procesu? casto to pomaha aby se pc zabyvalo predevsim vypalovanim a ne necim jinym :wink:
Počítač: ANO! :bottle:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 14 dub 2007 14:34

Mám to ouplně stejně. BTW když jsem se pokusil dát obě DVD na jednu kšandu, nenaběhl ani BIOS, a to už na dvou základních deskách.
A ještě lepší by bylo, kdyby tam nebyl ATA, ale SATA harddisk; každá optika by pak byla na kšandě sama.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 dub 2007 14:44

Dík!
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”