Zdravím,
mám starší PC a koupil jsem si lepší grafiku. Ati Radeon HD 3450. Problém je ten, že ať jsem zkoušel nejnovější ovladače ze stránek Ati nebo nějaké starší, tak stále to samé. Instalace proběhne v pořádku. Restartuju PC, ale po ovladačích ani stopy. A ve správcích zařízení ani nemám tu novou grafiku. Neví někdo co s tím?
A druhý problém. Chci propojit TV a PC přes HDMI. Spojím to kabelem, ale v PC v nastavení Zobrazení mi to tu TV nenajde.
Díky moc za pomoc.
Problém s drivery na Radeon HD 3450
Re: Problém s drivery na Radeon HD 3450
Vítej na PC-help!
Prosím, popiš trochu podrobněji to "starší" PC.
Prosím, popiš trochu podrobněji to "starší" PC.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jednak je to špatně čitelné, takže nevím přesně, co máš za MB, a jednak tam chybí OS (systém).
Tady máš drivery pro Tvou GK pro všechny systémy, jen si vybrat: http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... 450&By=ATI
A jestli Ti během restartu mizí ovladače, děláš asi něco špatně. Jakou grafiku máš ve Správci zařízení po restartu?
Tady máš drivery pro Tvou GK pro všechny systémy, jen si vybrat: http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... 450&By=ATI
A jestli Ti během restartu mizí ovladače, děláš asi něco špatně. Jakou grafiku máš ve Správci zařízení po restartu?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
MB je Asus P4GE-MX nevím co to je.. a OS mám Windows Ultimate 2009, může být problém v tom?
Ve Správci zařízení nemám vůbec řádek Grafické adaptéry, mám tam akorát ten Řadič videa.
Ve Správci zařízení nemám vůbec řádek Grafické adaptéry, mám tam akorát ten Řadič videa.
XP MCE.Jen tam má něakou úpravu 

Ten OS neznám. Znám Win XP, Win Vista, W7, popř některé starší. Ultimate je pak některá z verzí příslušného OS (vista nebo W7). Najdi správný OS, v odkazu, který jsem Ti poslal, najdi příslušný ovladač, stáhni ho, popř. rozbal do nějaké složky, kterou si zapamatuj! a pak ve Správci zařízení najdi Vlastnosti toho řadiče videa a dej aktualizovat ovladač.
PS. Ondoubku, co to je XP MCE? Jak jsem starej, tak jsem blbej, nechám se poučit.
PS. Ondoubku, co to je XP MCE? Jak jsem starej, tak jsem blbej, nechám se poučit.

Naposledy upravil(a) satam dne 22 zář 2012 14:26, celkem upraveno 1 x.
No ve Wizardu je XP a tady je Ultimate. Já sám nevím.
Teď jsi mě dostal! Ale opravdu to vypadá na Win XP SP3, asi nějaká super verze. Neznám.
No tak co s tím
kterej ovladač mám stáhnout?

Pro Win XP 32bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2752
-
od VBlaschke
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 05:09