porucha nebo vir???

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

birdman
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

porucha nebo vir???

Příspěvekod birdman » 22 zář 2012 21:23

Čau vespolek, nevíte prosím někdo co by to mohlo být? Při vkládání uživatelského jména do emailu mi tam místo prvního písmene skočí čárka , pak teprve písmeno a pak za to písmeno začnou skákat další čárky dokud to ručně nezstavím, dělá to ve všech prohlížečích a i třeba v poznámkovém bloku..vypadá to na nějaký trojan, jeden známý mi zmínil keylogger, ale já nic takového nainstalovaného nemám...nepomůže někdo??? Petr

Reklama
ClearSky
Level 4
Level 4
Stav:

Re: porucha nebo vir???

Příspěvekod ClearSky » 22 zář 2012 21:29

Můžeš zkusit dát do sekce HijackThís log podle návodu. Jestli to nepomůže, je chyba v klávesnici.
The ///M. The most powerful letter in the world.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 zář 2012 21:34

Pokud máš PC a ne notebook, zkus jinou klávesnici, třeba půjčenou, nebo u jiného PC. Vyloučí se případná chyba klávesnice.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

birdman
nováček
Stav:

Příspěvekod birdman » 22 zář 2012 21:38

myslím, že v klávesnici to určitě není, je to specifická chyba, která se neopakuje dvakrát za sebou, když to poprvé zastavím a operaci zopakuji vše jde normálně, když pak vypnu prohlížeč a zapnu o5 tak jsem zas na začátku..

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”