Problem se zapnutim PC
Problem se zapnutim PC
Zdravim,dnes jsem bezne uzival PC,po obede jsem ho vypl a jak jsem prisel vecer domu uz nesel zapnout.Kdyz zapnu jenom blika zelena kontrolka na prednim panelu a nic se nedeje ani vetraky nejedou nic,jedine co tak je slyset slaby piskot zevnitr..nevi nekdo ciom to muze byt prosim?jinak mam novej zdroj asi tyden tim by to snad byt nemelo..Qolb
Re: Problem se zapnutim PC
no uz je to starsi masina,ale do ted jela jak ma) AMD 3800+ Gforce 7600GT 2gb RAM ,desku mam MSI a 500zdroj
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2012 23:14) ---
jakmile zapnu zdroj ze zadu tak zacne blikat ta kontrolka a blika porad dokud to nevypojim ze zasuvky..jinak celkove se nic nerozjede /
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2012 23:14) ---
jakmile zapnu zdroj ze zadu tak zacne blikat ta kontrolka a blika porad dokud to nevypojim ze zasuvky..jinak celkove se nic nerozjede /
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jsi měnil zdroj? Pokud odešel na věčnost mohl poškodit základní desku a i další součásti PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no uz jednou me to udelalo to same ale stim ze jsem to dal znova do zasuvky a vybouchl me zdroj,tak jsem koupil novej a jelo to vesele dal az do ted 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus spustit PC v minimální konfiguraci. To znamená ne v PC jen základní desku s procesorem, jednou pamětí RAM, grafickou kartu a zdroj. Ostatní odpoj a to napájecí i datový kabel. Pak zkus PC spustit. Pokud naběhne, tak ohlásí, že nenalezl HDD. Pokud ne zkus další paměť RAM a původní vyjmi a zkus spustit PC. Tak odzkoušej případně i další RAM. Pokud s některou PC naběhne je uvedená paměť OK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ok,rano to zkusim a napisu co to udelalo..kazdopadne zatim diky za radu.
Zdravim,tak jsem to vyzkousel,a nic se nedeje dela to furt to stejny..a myslim si ze to piskani jde ze zdroje tak to asi zkusinm s jinym a uvidim ..akorat me nejde do hlavy proc na tom prednim panelu porad blika ta kontrolka...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3652
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36