Mám takovou záludnou otázku pro virobijce.
Proč se mi stahují data ze Skype když není zapnuté?
To není žádný náhodný objev, dělá to celkem často a nemám pro to vysvětlení.
PC stahuje data tam, kde by stahovat nemělo Vyřešeno
Re: PC stahuje data tam, kde by stahovat nemělo
Dostal jsi mě. api.skype.com nezná ani strejda gůgl!! Nevím, co s tím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Však já se cíleně ptal virobijců, což ty evidentně nejsi! 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Pohlaví:
jaro3 Ahoj,toto už tu vidím nejméně dva roky a jenom dnes mne napadlo se zeptat co to znamená.
Jinak PC je od té doby co jsi mi to pomohl vyčistit naprosto v pohodě. Což je minimálně na rok, ale spíš dva pokoj od HjT. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Protože Skype využívá PC klientů jako nody...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
El Diablo Můžeš mi to prosím přeložit?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Budu raději citovat...
http://www.businessvize.cz/hlasove-sluz ... ivat-skype
Způsob fungování Skype je upřímně řečeno poněkud netransparentní a nelze jej ověřit. Faktem je, že Skype sám tvrdí, že se jedná o komunikaci na bázi tzv. P2P sítě, která je údajně šifrovaná 256 bitovým AES šifrováním. Úroveň šifrování však není možné objektivně ověřit, nicméně 256 bitový klíč sám o sobě je považován za velice silný a postačující. Fungování P2P sítě je založeno na tom, že při hovoru s jiným uživatelům systému Skype nejde váš hovor přes nějaký centrální server jako tomu je u všech konkurenčních služeb, ale jde přes desítky, stovky či tisíce koncových počítačů jiných uživatelů systému Skype. V praxi tedy Skype prostřednictvím vašeho počítače, v případě, kdy máte k dispozici dostatečně rychlé připojení, posílá spousty neznámých paketů obvykle do zajímavých destinací jako Kazachstán, Rusko, Pakistán apod. Tyto pakety dle oficiálních tvrzení společnosti obsahují právě hovory jiných uživatelů. Skype začne využívat váš počítač ihned po přihlášení a vaše připojení využívá po celou dobu, kdy jste přihlášeni do sítě, kdy jej potřebuje využít a kdy parametry vašeho připojení jsou z pohledu Skype vyhovující. Skype nicméně negeneruje nijak velké datové toky, obvykle se to pohybuje v řádu desítek kilobitů za sekundu.
http://www.businessvize.cz/hlasove-sluz ... ivat-skype
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Pohlaví:
Ano díky rozumím, ale nerozumím.
Kontrolu P2P jsem v Avastu vypnul, nepoužívám. Ale já to zaznamenal již dříve, než jsem měl kontrolu P2P vypnutou.
Nicméně nechci z toho dělat desetistránkové téma. Nijak mi to neškodí. Jenom se probudila vrozená zvědavost.

Kontrolu P2P jsem v Avastu vypnul, nepoužívám. Ale já to zaznamenal již dříve, než jsem měl kontrolu P2P vypnutou.
Nicméně nechci z toho dělat desetistránkové téma. Nijak mi to neškodí. Jenom se probudila vrozená zvědavost.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Se skypem se instalujou i jeho doplňky prohlížečů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
To je možné, ale pak by měly být v systému někde vidět, anebo ne?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měly by jít přímo v prohlížeči zakázat/odstranit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”