canon mp 140 a neoriginální barvy Vyřešeno
canon mp 140 a neoriginální barvy
Ahoj, mám takový problém, že mi tiskárna nechce vzít neoriginální barvy. Přitom je používám už asi 2 možná i 3 roky - stále stejný prodejce. Tiskárna dva měsíce stála.. Doufám, že mi tu někdo poradí :-)
Re: canon mp 140 a neoriginální barvy
Vítej na PC-help!
Upřesni svůj dotaz. Co to je "nechce vzít neoriginální barvy"? Jak se to projevuje? Tiskárna Ti snad něco sděluje, ne?
Upřesni svůj dotaz. Co to je "nechce vzít neoriginální barvy"? Jak se to projevuje? Tiskárna Ti snad něco sděluje, ne?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A obě ty kazety tam byly už před tou dvouměsíční pauzou?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Přímo tyhle ne, jsou nově koupené, ale ze stejného obchodu a stejná značka jako vždy
Re: canon mp 140 a neoriginální barvy Vyřešeno
Tiskárna nevidí ani jednu kazetu. Takže buď jsou špatně nasazené, nebo bude závada v tiskárně. Zkusil jsi tam dát ty původní kazety? I když jsou třeba prázdné, tiskárna by je měla poznat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2634
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-