Ahojky,
chtěla jsem poprosit o kontrolu logu,ale v prvé řadě polopatě vysvětlit jak se k němu dostanu.Děkuji
Kontrola logu z Hijak
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kontrola logu z Hijak
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Díky,ten návod jsem četla,ale v blok je prázdný
první mi Avast zachytil dva dny za sebou v souboru sestém 32,dva infikované soubory-systém32 a virus2.com
K tomu mi načítají dlouho stránky,nepřicházejí poslané emaily.Poté jsem dala at Avast udělá kontrolu před najetím systému a našel Trojan-gen,mělo se to pak restartovat,ale načetla se plocha.Tak jsem nevěděla kde see trojan poděl.Pak jsem projela programem Advanced systém care5 a vyjelo mi že systém je nezdravý,plno chyb v zabezpečení,icq že přestalo fungovat,advanced se z češtiny přeložil do angličtiny.
Opsala jsem z toho advacentu jen -disc detect and fix the errors in your hard disc to avoid the loss of data a odemčení-BHOS,IE cookies,web sites a ještě toho tam bylo hodně.Pak mi stále píše zastaralý ovladač Tages Protection.
Jo a vlastně jsem včera udělala čistku programem msi a myslela,že to je v poho a zálohovala systém na flash.Až dnes to začlu opět zlobit,byl vyplý i spyware-Defender,tak proto ten Advanced.A Ty dva viry v Avastu zůstaly v karanténě.Promin,doufám,že jsi mě pochopil,když píšu páté přes deváté,ale už mám nervy z toho compu.
Jo a vlastně jsem včera udělala čistku programem msi a myslela,že to je v poho a zálohovala systém na flash.Až dnes to začlu opět zlobit,byl vyplý i spyware-Defender,tak proto ten Advanced.A Ty dva viry v Avastu zůstaly v karanténě.Promin,doufám,že jsi mě pochopil,když píšu páté přes deváté,ale už mám nervy z toho compu.
Tak tohle mi píše Hijack-for some reason your systém denied write acces This may not,be able to fix this to the host file if any Hijacked domain are iv this file,Hijack.If that happens,you need to edit the file yourself.To this click start,run and type.
notepad c:\Windows\system32\drivers\etc\hosts
and press enter,find the line(s) Hijac.reports and delete them,save the file as¨hosts´(with qvotes)and reboot
notepad c:\Windows\system32\drivers\etc\hosts
and press enter,find the line(s) Hijac.reports and delete them,save the file as¨hosts´(with qvotes)and reboot
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Používej tlačítko upravit. Pokud Ti tohle píše HJT, zkus ho spustit jako správce (pravým kliknout na HJT a dát "Spustit jako správce.")
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.