proste nenabíha
už nevím opravdu co stím
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Zář 2012 18:07) ---
myslíte že by nějak pomohlo kdybych to vyfotil a poslal to sem?
Sestaveny PC nejde zapnout Vyřešeno
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sestaveny PC nejde zapnout
Bez grafiky se nedostaneš do biosu a deska integrovanou grafiku nemá.Nicméně i bez grafiky by se měly roztočit ventilátory,disk a mechanika.Klávesnice a myš musí probliknout.Stačí opravdu zkoušet plochým šroubovákem kombinace pinů okolo tlačítka PWR.
Napiš sem všechny komponenty,které jsi tam dal.Předpokládám,že napájení CPU a napájení desky zapojené máš -to je to hlavní.
Napiš sem všechny komponenty,které jsi tam dal.Předpokládám,že napájení CPU a napájení desky zapojené máš -to je to hlavní.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ještě mě napadlo vyndat základovku ven z CASE a pustit to mimo case bude mi stačit na rozběgbztí zdroj,zakladovka,ram ? jde mi čistě jen oto jestli se začnou točit větráky jinak napájení CPU tam vůbec nikde ani nemám mam tam velky ATX napajení Desky tam je nekolik pinu a pak ještě kousek od CPU 4piny oboje sem zapojil
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na rozjetí potřebuješ zdroj,desku,procesor a paměť.Ten čtyřpinový konektor u CPU je samozřejmě napájení CPU.Desku takto vyzkoušíš i mimo case.Stačí šroubovákem skoušet ty piny.Zkus postupně všechny.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
nemůže mě to kopnout?? vadí šroubovák s magnetickou hlavou?
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Zář 2012 18:22) ---
to jsem nadšenej mimo case sem to nahodil ... ale v case to určo zase nepůjde
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Zář 2012 18:22) ---
to jsem nadšenej mimo case sem to nahodil ... ale v case to určo zase nepůjde
-
- Pohlaví:
Kopnout tě to nemůže a magnetická hlava také nevadí. Jde o to aby to bylo vodivé a zkratovalo ty dva piny.
Je tam max. 12V ss
Je tam max. 12V ss
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš pod deskou distanční šroubky?Deska nesmí ležet přímo na case.
tak PC už beží ale ještě bych chtěl poradit co mám udělat s HDD píše že nemám ovladač a že nemlže nalézt žádný HDD
-
- Pohlaví:
Napiš kde byla chyba.
HDD nemá žádný ovladač. Jsou tam připojené oba kabely, datový a napájecí?
HDD nemá žádný ovladač. Jsou tam připojené oba kabely, datový a napájecí?
ano akorát nevím jestli ma ten datový vliv nato jak je otočený jelikoož jde z obou stran zapojti
-
- Pohlaví:
Kde máš ten disk? Na konci kabelu anebo uprostřed a je tam sám?
A kde chyba s tím zapínáním??????
A kde chyba s tím zapínáním??????
jo ta chyba bylo zřejmě že se dotýkala ta deska case povolil sem šrouby a bylo to OK tech dir je tam několik natom HDD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4142
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”