Ahoj všem.
Ano je to tak, když se podíváte na název tématu, řeknete si, co jse to asi za dementa, ale už si fakt nevím rady.
Používal jsem klasickou klávesnici za 100Kč PS/2 vše bez problému, před 2 dny jsem si koupil klávesnici Logitech K-200 (taky obyčejná, ale velmi tichá - žádný software/ovladač k tomu). Tato nová klávesnice se připojuje do USB a s tím nastaly problémy.
http://www.czc.cz/logitech-media-keyboa ... 61/produkt
Zapojil jsem klávesnici do všech možných i nemožných USB portů a klávesnice nejela, ani po restartu, žádné ovladače neexistují. Nechtěl jsem se vzdát tak jsem stáhl jakýsi Etron usb controller driver z ofic. stránek od GB pro svoji MB ( http://www.gigabyte.eu/products/product ... &dl=1#bios).
Nainstaloval to, nejela, vyndal jsem ji z USB, dal zpět a voala ona se rozjela!
Jenže cca před hodinou jsem se chystal jít spát a z ničeno nic klávesnice zhasla, přestala opět fungovat, ať to připojím do jakékoholi USB portu objeví se tohle:
http://postimage.org/image/561omduk5/
Ten etron usb controller jsem přeinstaloval nepomohlo, v každém usb (které normálně funguje - mobil, tiskárna, flashka) to hlásí, "Zařízení usb nebylo rozpoznáno a pak v detailech - zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže - KÓD 43
Zkusil jsem ji připojit přes USB-PS/2 redukci, taky nepomohlo
Prosím poraďte.
V Biosu jsem hledal něco s USB a klávesnicí, ale bohužel :(
Problém s klávesnicí - WIN 7 - 64bit Vyřešeno
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s klávesnicí - WIN 7 - 64bit
A zkoušel si tu klávesnici v jiném PC/Notebooku? Jestli to náhodou není chyba klávesnice, a ne PC.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

- Overlord
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyzkouším to hned jak se dnes vzbudím a dám vědět.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Zář 2012 12:59) ---
Tak jsem to zkusil na notebooku, stejný OS, taky nefunguje, úplně stejný problém.
EDIT:
Ještě mi to nedalo a zkusil jsem to na starém PC, taky OS W7 x64 a klávesnice naskočila, dal jsme ji zpět do normálního PC, které používám a teď funguje, nicméně se bojím, že je to dočasné řešení pouze, že to pojede zas pár dní hodin a pak zase dokola... jakoby ji ten starší PC probudil, ale fakt nevím, nezdá se mi to :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Zář 2012 12:59) ---
the ProtoType píše:A zkoušel si tu klávesnici v jiném PC/Notebooku? Jestli to náhodou není chyba klávesnice, a ne PC.
Tak jsem to zkusil na notebooku, stejný OS, taky nefunguje, úplně stejný problém.
EDIT:
Ještě mi to nedalo a zkusil jsem to na starém PC, taky OS W7 x64 a klávesnice naskočila, dal jsme ji zpět do normálního PC, které používám a teď funguje, nicméně se bojím, že je to dočasné řešení pouze, že to pojede zas pár dní hodin a pak zase dokola... jakoby ji ten starší PC probudil, ale fakt nevím, nezdá se mi to :)
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No tak uvidíš jak dlouho pujde, pokud se bude zase opakovat to co minule, reklamovat. Tohle vypadá na chybu klávesnice.

Kdyby byla stará dva roky, tipnul bych si že je přelámaný kabel. Ale když takhle blbne po dvou dnech, tak je to fakt na reklamaci. Zkus vypozorovat jestli třeba nezazlobí v určité poloze, nebo situaci.
Ony ty nové věci fakt stojí čím dál víc za starou belu, mě na klávesnici začala vynechávat šipka nahoru (po třinácti letech už má nárok), nechtělo se mi jí čistit tak jsem jako nouzovku vytáhnul jednu, co ještě nemá ani tlačítka s Woknem. Ze začátku jsem musel klávesy mačkat trochu silněji aby seply, ale už se membrána probrala, a vypadá to že s ní pár dalších roků vydržím
Ony ty nové věci fakt stojí čím dál víc za starou belu, mě na klávesnici začala vynechávat šipka nahoru (po třinácti letech už má nárok), nechtělo se mi jí čistit tak jsem jako nouzovku vytáhnul jednu, co ještě nemá ani tlačítka s Woknem. Ze začátku jsem musel klávesy mačkat trochu silněji aby seply, ale už se membrána probrala, a vypadá to že s ní pár dalších roků vydržím

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ony ty nové věci fakt stojí čím dál víc za starou belu,
Jo, to máš pravdu.

Taky jsem si koupil tuhle klávesnici a mám problém s multimediálními klávesami. Z těch mi funguje pouze "režim spánku počítače", jinak žádné.
PC jsem zkoušel několikrát restartovat. Mám Win XP.
Za radu předem díky!
PC jsem zkoušel několikrát restartovat. Mám Win XP.
Za radu předem díky!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s klávesnicí - WIN 7 - 64bit Vyřešeno
Přečti si Pravidla a pro svůj dotaz si prosím založ vlastní téma.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8218
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30