zapojení PC do TV - Ati radeon 9800 PRO
zapojení PC do TV - Ati radeon 9800 PRO
Zdar prosím potřebuju radu. Mám grafárnu ATI Radeon 9800PRO a chtěl jsem jí zapojit do Tv Panasonic TX-29PS11P, použil jsem S-Video kabel a nic, vůbec se nechytá, prostě černo. Matně si vzpomínám, že tak před třema rokama jsem to zapojení měl, ale pak došlo ke stěhování a já jsem měl PC v jiné místnosti. Teď mám TV u PC a chci to zapojit a nic. Zkoušel jsem i jiné kabely a nic. TV S-video funguje, normálně přes to pouštím videokameru. Dá se nějak zjistit, jestli je můj Svideo výstup na grafárně OK? Díky za info Butes
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zkus kliknout pravým myšítkem na plochu a dej vlastnosti-nastavení a zkus dát rozpoznat při propojení s tv nebo si tam pohrát s nastavením
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
memphisto píše:zkus kliknout pravým myšítkem na plochu a dej vlastnosti-nastavení a zkus dát rozpoznat při propojení s tv nebo si tam pohrát s nastavením
To už jsem udělal. Mám vlastnosti - nastavení, objeví se mi dvě obrazovky (Primary a sekundary), pokud dám na primary kliknu vlastnosti (přímo na modrou obrazovku), rozbalí se mi přímo vlastnosti karty, dám Obrazovky, objeví se (MONITOR, TV, YPbPr a FPD), jedině Monitor má aktivní políčko, u TV vidím přeškrnutý symbol zapojení kabelů.
V žádné jiné záložce jsem nic nenašel co by se muselo zaškrtnout nebo něco podobného. Nemůže to být ovladačama? Ale to už opravdu střílím, jsem zoufalý. Další možnost je, že ten S-video na grafárně vůbec nefunguje
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
je taky možné že nefunguje ten výstup a nebo to nekomunikuje přes ten kabel.obě zařízení by měla být propojena a zapnuta a pak by se tam mělo jít povrtat.pokud to ale nejde tak to mezi sebou nekomunikuje.ovladače by neměly být problém ale zkus pohledat novější na stránkách vyrobce.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
f
moc toho nepopisuješ,ty máš na kartě jen s-video a na tv také???napiš všechny vstupy a výstupy jaké máš na tv a na kartě!!!budem vědět víc.a k tomu nastavení kde se jedná o sekundární a primární přepínání obrazovek,tak to zdaleka není vše,hodně a to tak zhruba 95% se nastavuje v nastavení graf.karty.pak musíš také nastavit vstupy a výstupy v menu na televizy.

► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4261
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek