Ahoj,
mám problém a hledám 2 filmy, které jsem viděl v dětství a absolutně je nemohu momentálně najít, proto bych byl velice vděčný, pokud někdo z vás bude filmy znat z mého popisu, který si doted trošku pamatuji:
1) Horor, který se odehrává na škole, kde skupinka studentů byla zřejmě po škole a při čekání z ničeho nic objevili mrtvolu profesora. Na škole řádil nějaký zabiják, který je zabíjel jednoho po druhém a studenti se nemohli ze školy dostat, jelikož byla zamčená a veškerá skla byla nerozbitná a nemohli ani zavolat o pomoc.
2) Jedná se zřejmě taky o horor, kde cestující letadla proletí jakousi bránou a dostanou se do jakési jiné dimenze - letadlo je ale po průletu skoro prázdné, zůstane tam jen skupinka lidí, kteří v tu dobu spali a ti co byli vzhůru zmizeli. Jeden z pilotů také spal a snaží se dovolat o pomoc, ale nikomu se nemůže dovolat. Nakonec přistanou na zcela normálním letišti, kde ale nikdo není. Postupem času si všimnou, že jediní, kdo zde žije, jsou oni. Letiště je ale zcela normální - jsou zde letadla, vozy, restaurace apod., akorát nejsou zde lidé. Neustále ale slyší nějaký zvuk, který jakoby se k nim stále přibližoval. Ke konci filmu naberou palivo do letadla a snaží se odletět, když v tom ten hrozný zvuk (sice si už moc nevzpomínám, ale vypadali jak nějací červy) se k nim dostane a začne požírat celé letiště a snaží se dostat i letadlo, se kterým ale nakonec vzlétnou a vypadají se po trase, po které přiletěli. Tam uvidí potom takovou záři, kterou proletí (musí zase spát, jinak by opět zmizeli) a dostanou se zpět do normálního světa.
Hledání dvou filmů
Re: Hledání dvou filmů
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Díky moc za název snímku i za to, že jsi to dokázal poznat z mého asi ani né moc přesného popisu xD
Popsal jsi to docela dobře, už u druhé věty jsem si říkal že to znám, jen mi chvíli trvalo vzpomenout si po těch letech na název
Ale připomnělo mi to jiný podobný film, o dost lepší: http://www.csfd.cz/film/29561-quiet-earth-the/

Ale připomnělo mi to jiný podobný film, o dost lepší: http://www.csfd.cz/film/29561-quiet-earth-the/
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Stáhnu a mrknu. Díky =)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 5198
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Hledání v průzkumníku Windows 11 je téměř nepoužitelné
od -pavelk- » 20 říj 2024 18:46 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3216