HP pavilon - je dobrý na hry?
HP pavilon - je dobrý na hry?
je tento notebook dobry na hry http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =c03461589
Re: HP pavilon je dobry na hry
Záleží na tom, pro jaké hry. Pokud to budou hry, které jsou vydané v roce 2012, tak na plné detaily není šance. Krom toho při plné zátěži se notebook přehřívá a může se postupem času stát, že se bude vypínat, kvůli přehřívání. Volil bych notebook, který je stavěný přímo na hry a má jinak udělané aktivní chlazení.
je stačí když je budu hrát na medium ale hravně chci aby mi vydržel ale rodiče mi více penez nedají a tenhle mi pripadá dost dobry diky te graficke kartě
Tak tím pádem stačí, ale pozor na to přehřívání. Trošku bych zainvestoval do chladící podložky +/- 1000 Kč. Grafická karta není moc dobrá, už jen z toho důvodu, že je sdílená.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HP pavilon - je dobrý na hry?
Tady se podívej jak ti ty hry pojedou http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon ... 483.0.html .
Nebylo by lepší sestavit klasický PC? Tam budeš mít větší výkon za stejné peníze a vydrží ti ten PC dýl.
Nebylo by lepší sestavit klasický PC? Tam budeš mít větší výkon za stejné peníze a vydrží ti ten PC dýl.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”