Přepínání grafických karet
Přepínání grafických karet
Dobrý den, mam notebook ASUS K55VM-SX102 a windows 7, a chtěl bych, aby mi to běžel na nvidii a né na integrované grafice, protože, když dám Rozlišení a pak upřesnit nastavení tak je tam typ adaptáru Intel HD Graphics 4000 a já nevím jak to přepnout... Ve správni zařízení jsou vidět obě karty, když tu integrovanou zakážu tak mi to hodí černou obrazovku a pak to běží ve VgaSave modu a nepřepne se to na tu nvidii.. V biosu jsem nic nenašel kde by si to mělo přepnout a tak si nevím rady jak na to. Když to nastavím v nastavení grafiky na prioriotu "vysokovýkoný procesor nvidia" tak mi to stejně, když zapnu hru, tu grafiku neaktivuje, nevím si rady... Předem děkuji za odpověď
Re: Přepínání grafických karet
A skoušel jsi nastavení v přímo Driverech nVidie? Máš ty Drivery vůbec?
Jasně, že mam drivery, dyť ti to tady i píšu, že jsem to v nastavení nvidie to znamená v driverech nastavil jako prioritu tu grafiku na výkonový aplikace, ale stejně mi to na ní neběží
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
To, ze ve 2D mas pouzivanou HD4000 je v poradku (muzes si i zde na foru dohledat, jak ne/funguje Optimus). Jak vis, ze ti to na nV nebezi - male fps?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
ano, slabých 30 fps ve hře, když mám na stolňáku skoro dvojnásobek a to je hardwarově kompletně horší.. co bych měl teda zkusit dál ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2679
-
od Paja32
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 09:57