Mám par chyb s počítačem.
Občas se stane ze napoprvé nenastartuje - pipne ale pak není nic vidět na monitoru
Včera to ukázalo 3x modrou obrazovku - kódy 0A, 04E, 08E (u toho ještě byl soubor cdfs.SYS)
Občas se sam restartuje
Teploty CPU/systém 39°/29° mám Zalman 7000b alcu.
Memtest po hodině standardního testu 0 chyb
CPU test napsal po 45t iteracich spurious 8359A interrupt: irq7
pak do 175t už nic
Ten restart se většinou stává když synovec hraje delší dobu
Mám socket A a už jsem se tu ptal kvůli zajištění procesoru pojistka, která mi leží na desce, když není CPU v patici, pak nejde nahoru, aby zajistila páčku proti zvednutí. Zkoušeno tak 20x.
Několik různých chyb
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Několik různých chyb
Ten restart se většinou stává když synovec hraje delší dobu
Změř teploty po delším hraní hry, ale dříve než se PC restartuje. Nejspíše přehřívání.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ty teploty byly po restartu po memtestu a CPU testu. Když sem sahnul na grafiku a můstek tak nebyly horké, ruka se dala udržet dlouho. Mám pasivní his 9550. Ty teploty bylo to první co me napadlo, všude kromě můstku jsem dával znova pastu pod chladič. Bednu nemám plnou prachu, cistim ji párkrát za rok.
Odesláno z mého GT-I9000 pomocí Tapatalk 2
Ty co ukazoval BIOS jsem napsal, zbytek nemá čidla. Na HDD jsem nekoukal. Prehrati nezpůsobí nenabehnuti systému při studeným startu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se, zda tento soubor dfs.sys je umístěn na tomto místě : C\Windows\System 32\driwers
Pokud je někde jinde je to veteš.
Pokud je někde jinde je to veteš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”