virus ? Vyřešeno
virus ? Vyřešeno
Dobrý den, mám problém s počítačem, zničeho nic se mi při práci počítač jakoby zblázni a dělá např.: při kliknutí na libovolnou ikonu se označí dalších X ikon, to stejné děla i když kliknu na plochu a ne na ikonu...dále když jsem v prohližeči tak s každym kliknutím v něm se mi otevře další nove okno s tim co jsem si rozklikl, klavesnice se zblázní nefungujou znaky a znamenka se přehodí např. misto tečky dvojtečka atd. pak nejde trebas kolečko v prohlížeči... atd atd. proste se zblázni počítač na dobu cca 30 minut pak zniceho nic zase funguje jak má... zkousel jsem vzdy restart pocitace, nepomaha to takže vzdycky čekam než se sám spamatuje :)
prosím o radu, děkují (omluva za češtinu psáno na rychlo) p.s. toto se mi stáva tak jednou max. dvakrat na za měsíc.

Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O)
MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
-
- Pohlaví:
Re: virus ?
Vlož do sekce HijackThis log a požádej o kontrolu. Návod najdeš tamtéž, anebo ho mám v podpisu.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”