Sluchátko

...

Moderátor: Mods_senior

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Sluchátko

Příspěvekod zao » 17 dub 2007 20:55

Mám problém právě se mě rozpůlily sluchátka ve dví nešlo by ňák, ňákým programem připojit bluetooth sluchátko pc a používat normálně při telefonování atd.

Reklama
petr.s
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Sluchátko

Příspěvekod petr.s » 17 dub 2007 21:06

zao píše:Mám problém právě se mě rozpůlily sluchátka ve dví nešlo by ňák, ňákým programem připojit bluetooth sluchátko pc a používat normálně při telefonování atd.

takže chápu to tak že se ti nějakym způsobem zníčili sluchátka u telefonu, a ty chceš napojit bluetooth sluchátka na normální telefon a vyřešit to programem, sice nevim včem by ti program pomohl když by bluetooth nemělo stejný konektor jako mobilní telefon, jednoduše pokud to má stejný konektor tak proč by to nešlo
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
:alian:

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 17 dub 2007 21:09

jediní co mě napadá je že ten program by se napojil na tvůj mobil přes pc a reprodukoval to do pc ale o ničem takovém fakt nemam zdání, pokud jsem tvůj program pochopil špatně, tak to zkus napsat prosím trošku víc srozumitelně co vlastně chceš
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 18 dub 2007 17:40

né to vůbec já sem myslel sluchátka s mikrofonem k počítači k telefonování třeba přes skype a ty se mě zničili tak sem chtěl použít bluetooth sluchátko od mobilu

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 18 dub 2007 18:19

zao píše:né to vůbec já sem myslel sluchátka s mikrofonem k počítači k telefonování třeba přes skype a ty se mě zničili tak sem chtěl použít bluetooth sluchátko od mobilu

samozřejmě že to půjde když budeš mít tohle :
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Bluetooth

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 18 dub 2007 18:20

nebo by to mělo jít, zkušenosti s tim nemám ale četl jsem o tom a mělo by to jít už jenom z selskýho rozumu :D :wink:

Pe3k
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pe3k » 18 dub 2007 22:06

Mám bluetooth sluchátko (na ucho) a normalně s nim funguji - Skype, ICQ, VoIP poslouchám music.
Obrázek

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 18 dub 2007 22:38

a to je normálně k mobilu původně??? esi jo napiš pls jak si to zprovoznil

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 18 dub 2007 23:00

to jsem už psal, když máš notebook s bluetooth tak je to v pohodě, když máš stolní pc tak o něco výš máš link na ten usb bluetooth ten ti poskytne ten bezdrátoví kontakt se sluchátkem od mobilu a pak už to používáš jako normální sluchátka :wink:

Pe3k
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pe3k » 19 dub 2007 18:51

Pro to abys mohl pouzivat BT sluchatko potrebujes BT USB adapter pokud jej nemas vestavenej v Notebooku. Potom se pomocí sofwaru od BT sparujes se sluchátkem a muzes zacit pouzivat.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”