BackTrack5- nejde instalovat jiný os
BackTrack5- nejde instalovat jiný os
Dobrý den, koupil jsem pi Notebook bez OS, v domění že si tam dám své XP, cd se bootovalo ale hodilo to chybu a vyplo se to, naskočil bluescreen, poté sem skusil Win 7, což se bootovalo taky, jenže mi to napsalo že OS neni pro tenhle model, nakonec sem rozjel Backtrack 5, ale v něm skoro nic nejde, a jedna chyba za druhou, zkoušel sem instalovat ruzný OS ale nejde, piše to chyby, zkoušel sem bootovaci flashku pomoci NTFS i pomocí FAT,FAT 32, ale vždy to napíše Invalid or danaget partition, pote jsem zkoušel OS vistu, která se ani nebootuje, už nevím co s tím
Re: BackTrack5- nejde instalovat jiný os
Vítej na PC-help
Předpokládám, že jde o starší přístroj, sděl nám typ co nejkonkretněji. A stáří ntb.
Pokud nebootuje W7 s tím, že OS není pro Tvůj model, patrně Ti nenabootuje ani W Vista.
Tipoval bych 2 možnosti:
1. Notebook se během instalace přehřeje (instalace dost zatěžuje CPU!) a vypne, instalace se nedokončí.
2. Nespecifikovaná vada HDD. Pokud máš nyní možnost ho otestovat, zkus to, co Ti test řekne.
Předpokládám, že jde o starší přístroj, sděl nám typ co nejkonkretněji. A stáří ntb.
Pokud nebootuje W7 s tím, že OS není pro Tvůj model, patrně Ti nenabootuje ani W Vista.
Tipoval bych 2 možnosti:
1. Notebook se během instalace přehřeje (instalace dost zatěžuje CPU!) a vypne, instalace se nedokončí.
2. Nespecifikovaná vada HDD. Pokud máš nyní možnost ho otestovat, zkus to, co Ti test řekne.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CD1NMZ je to tento NB a starý je asi týden
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Říj 2012 17:35) ---
díval sem se na tento NB i s OS a je tam normálně Win 7 home premium, takže by to mělo jet
Paraetry toho co mám jsou tady
Acer Aspire 5250-4504G50Mnkk černý (NX.RJYEC.002)
notebook, AMD E-450 1.65GHz DC, 4GB DDR3, 500GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, int. VGA, AMD A50M, wlan, lan, mic, kamera, čtečka, 3x USB, 6čl. aku až 4:30h, 2.6kg, bez OS
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Říj 2012 17:35) ---
díval sem se na tento NB i s OS a je tam normálně Win 7 home premium, takže by to mělo jet

Paraetry toho co mám jsou tady
Acer Aspire 5250-4504G50Mnkk černý (NX.RJYEC.002)
notebook, AMD E-450 1.65GHz DC, 4GB DDR3, 500GB, DVDRW, 15.6" 1366x768 lesk LED, int. VGA, AMD A50M, wlan, lan, mic, kamera, čtečka, 3x USB, 6čl. aku až 4:30h, 2.6kg, bez OS
V tom případě už je podstatná chyba to, že tvrdí, že W 7 nejsou pro něj! Padá i možnost přehřívání. Vada HDD může být pravděpodobná, ale netvrdím to jistě, bez testu ani nemohu. Pokud se tu nenajde někdo znalejší, koho napadne něco konkrétního, viděl bych to pomalu na reklamaci.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no to mě napadlo taky, nemá třeba vliv na to že ten win 7 byl pro stolní PC a nějak to nepujde na NB nebo tak?
rozhodne reklamuj, chybny HDD (uz se mi to taky stalo - u jinyho ntb)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2746
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23