Dobrý den potřeboval bych nějaký dobrý SSD disk do 2000,- kč k základní desce MSI B75MA - E33... A měl bych dotaz.. kdybych koupil nějaký ssd disk třeba 32 GB jen pro systém, dalo by se nějak připojit HDD disk na programy a data ?
Díky
Naposledy upravil(a) Slime_|_|_ dne 06 říj 2012 12:19, celkem upraveno 1 x.
A nešlo by to nějak spojit někde jsem o tom něco četl, teď už to nemohu najít... Prostě nějak se dá spojit SSD a HDD s tím, že na SSD bude windows a na HDD data a programy... šlo by to ?
Chci si přidat druhý disk do mého ntb HP 255 G8, nebot je v něm pouze NVME 256 Gb a mám možnost přidat ještě druhý disk o velikosti 2,5..přípravu již mám hotovou s přidaným kabelem viz foto, ale jen nevím, jaký HDD zvolit. Jestli klasický 2,5 nebo...
Poslední příspěvek
Do notebooku samozřejmě, že SSD. Jsem překvapený, že 2,5" se ještě vůbec prodává v plotnové verzi.
Potřeboval bych poradit, jaký notebook vybrat. Je to pro kluka známého do školy. Mám zvolit z těchto dvou možností:
Rozhoduji se mezi těmito dvěmi.
HP má Ryzen, numerickou klávesnici, nelze dobíjet přes usb-c a Wifi 6
Lenovo má Intel (stolní...
Poslední příspěvek
Tak koupili ten z Datartu, jelikož byl o 1000Kč levnější, i když měl slabší procesor. Byl stejný jako ten Ryzen co byla jedna z původních variant až na ten slabší procesor. Vzápětí tu ušetřenou tisícovku utratili za službu nastavění Windows i když...
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo).
potřeboval bych poradit s výběrem externího disku na fotky. Potřeboval bych, abych tam v nějaké decentní rychlosti nahrál několik stovek GB fotek a zároveň se nemusel strachovat, že mi ten disk za pár let klekne. Nejsem si úplně jistý, jak...
Poslední příspěvek
:offtopic: Že ty si to odkukal odo mňa? :lol:
U mňa - originál je jednom disku, 1. kópia na 2. disku (mám dva v NB), 2. a 3. kópia na dvoch ext. diskoch a 4. a 5. kópia na dvoch cloudoch. Niekedy to ide na nervy - ale pocit, že máš svoje dôležité...
Zdravím,
koupil jsem si nový SSD disk, který jsem vyměnil za Intel Optane v notebooku od Lenovo.
Jenže problém je v tom, že SSD disk nikde není (ani v biosu) i když podle toho co jsem slyšel mělo by to být kompatibilní, ale nejsem si jistý.
Vyměněný...
Poslední příspěvek
A stacil by WD Black SN770 NVMe 1TB ?
Samsung je rychlejsi ten Pro, ale stoji o 40€ viac