Problém s renderingem videa
Problém s renderingem videa
Zdravím, mám takový problém s renderingem videa vždy se mi sekne na 0.2% (Camtasia studio), když kliknu na cancel trvá to asi 2 min. než se to vypne a když nedám cancel tak mi vyskoší modrá tabulka a restartuje se počítač. Řekl jsem si, že zkusím jiný program stáhl jsem si trial verzi sony vegas a tam se mi to seklo na 0% (v sony vegas se neukazujou desetinná čísla) zase modrá tabulka a restartoval se počítač. Tak jsem zkusil nějaký editační program od corelu teď nevím jak se jmenuje stáhl jsem si trial verzi a zase ten samý problém jak u sony vegas a camtasia studio. Tak jsem si řekl, že to asi nebude programem, ale bude tam nějaký jiný problém co můžu říct, že mi to předtím fungovalo normálně. Doufám že mi tu někdo pomůže :).
-
- Pohlaví:
Re: Problém s renderingem videa
Pokud to dřív fungovalo pak se asi něco porouchalo, nejspíš z HW. Zkontroluj RAM memtestem.
Ram bych něly být v pořádku nevím to určitě ale asi jo test jsem sice vypnul ještě než mi dojel dokonce asi na 50%, ale i to mi trvalo 45min.
-
- Pohlaví:
Za 45 minut si nic nezkontroloval. Sice nevím jakou máš RAM, protože nepíšeš podstatnou informaci - jaký máš PC /což bys měl vždy/ a ani jaký máš systém /dtto/ ale kontrola 4GB RAM trvá několik hodin, nejlépe celou noc.
To že RAM by měly být v pořádku ještě neznamená že jsou. Pokud budem takto spekulovat, pak i výsledkem bude spekulace.
Dej sem screen z CDI
To že RAM by měly být v pořádku ještě neznamená že jsou. Pokud budem takto spekulovat, pak i výsledkem bude spekulace.
Dej sem screen z CDI
Tak já jsem tam dal do mme testu 2096 MB a mám 4GB ram, ale napsal jsem tam 4000 nešlo tak jsem tam napsal 3500 nešlo tak jsem tam napsal 2096 a šlo to nevím kolik tam mám napsat.
/edit Jinak mám notebook hp probook 4525s a teď jsem zjistil, že to může být problém i s ram seká se mi celý notebook.
Výpis programu CDI
/edit Jinak mám notebook hp probook 4525s a teď jsem zjistil, že to může být problém i s ram seká se mi celý notebook.
Výpis programu CDI
► Zobrazit spoiler
-
- Pohlaví:
Že je asi vadná RAM jsem ti přece psal. Zkontroluj ji tímto http://www.goldmemory.cz/news_cz.php a nech to projet 2x, nejlépe přes celou noc. Nesmí tam být žádná chyba/error.
Ten disk není dobrý a je vidět že s ním moc šetrně nezacházíš.
Ten disk není dobrý a je vidět že s ním moc šetrně nezacházíš.
Tak jsem zapnul gold memory a seklo se to na 41% zde je video nahrávka:
-
- Pohlaví:
Na tom videu mnoho vidět není, lepší je dát sem screeny. Nicméně tam vidím Status - Failed !
Tom máš pravdu status je failed. Screen je zde
-
- Pohlaví:
Máš tam 1184 chyb! Ale to neproběhlo 41% testu, ale to je jenom první průchod. Z celkového testu to jsou tak 2%.
Potřebuješ jako nové RAM tak HDD. Jediné co ještě můžeš udělat je testovat RAM jednotlivě. Pokud jsou tam dvě, jedna může být dobrá!
Potřebuješ jako nové RAM tak HDD. Jediné co ještě můžeš udělat je testovat RAM jednotlivě. Pokud jsou tam dvě, jedna může být dobrá!
Tak jsem včera byl reklamovat notebook, dnes jsem si proň ho šel a říkali, že zkoušeli testy a úplně v pohodě, tak nevím.
/edit ale i tak díky :)
/edit ale i tak díky :)
-
- Pohlaví:
To nevím co dělali za testy. Jasně vidíš že tam jsou chyby. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6178
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2717
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6197
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1232
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4463
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”