P.S. Začaly se stahovat aktualizace při 6% jsem to radši vypl... Může to mít něco společného ? Prosím moc poraďte...
Microsoft Office 2010 - odstranění nedokončené instalace*
Microsoft Office 2010 - odstranění nedokončené instalace*
Dobrý den, moc se omlouvám ,protože tohle sem asi nepatří ,ale jsem z toho trochu ,,na větvi' a když ne sem ,tak nevim kam
Stáhl jsem si nelegální Microsoft Office 2010 a začal instalovat jenže v 1/2 jsem si to rozmyslel ,že radši budu mít starý dobrý originální 2000 ,a tak jsem dal Cancel...Tak jsem to smazal a myslel jsem ti že je to dobré ,ale pak asi 30min poté jsem stáhl prezentaci a ta se mi otevřela v PP(powerpointu) 2010...Zkoušel jsem word ,ale ten už byl normálně v 2000...Jinak můžu normálně psát v 2000 wordu,PP atd... Ale nenašel jsem kde je nějaký nainstalovaný software 2010...A tak moc prosím...Nejde to nějak odstranit ty 2010 abych neměl nějaký problém s Microsoftem? Bylo to nechtěne opravdu
P.S. Začaly se stahovat aktualizace při 6% jsem to radši vypl... Může to mít něco společného ? Prosím moc poraďte...
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 07 říj 2012 22:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
Čínské přísloví, které se mnohdy vyplatí používat.
Re: Problém s Microsoft Office 2010
Patrně se stihly nainstalovat některé součásti MO2010. Podívej se, zda půjde MO2010 odinstalovat přes Ovládací panely nebo případně přes Start - Všechny programy, kde se objevují jednotlivé součásti MO. V každém případě odinstaluj i MO2000. Pokud to nejde popsaným způsobem, použij nějaký Uninstaller - Revo, ZSoft apod. a s ním vyčisti i registry. Až budeš mít jistotu, žes vše zlikvidoval, spusť čistou instalaci těch MO2000.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- the ProtoType
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
Stáhni si CCleaner a pročisti registry. Pokud je to někde nainstalované, odinstalovat!
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Našel jsem to v Ovládacích panelech...Microsoft Office 2010... Ale když jsem dal odebrat..Tak vyskočilo okno viz foto
P.S. Vymazání registrů jenom kliknu v CCleaner na čistič? A opravit registry?
P.S. Vymazání registrů jenom kliknu v CCleaner na čistič? A opravit registry?
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
Re: Microsoft Office 2010 - odstranění nedokončené instalace
Dobrý den,
nedokončenou instalaci většinou nelze korektně odebrat. Toto by bylo možno snad jen za předpokladu, že by byl použit při instalaci některý z programů pro pozdější odinstalování, viz. v odpovědích.
Navrhuji dokončit instalaci, v tomto případě bude nabídnuta spíše oprava, a poté korektně odebrat. Veškeré aktualizace a pod. bych nestahoval nestahovat.
Pokud nebyl zvolenupdate teoreticky by měla být zachována verze 2000. MK
nedokončenou instalaci většinou nelze korektně odebrat. Toto by bylo možno snad jen za předpokladu, že by byl použit při instalaci některý z programů pro pozdější odinstalování, viz. v odpovědích.
Navrhuji dokončit instalaci, v tomto případě bude nabídnuta spíše oprava, a poté korektně odebrat. Veškeré aktualizace a pod. bych nestahoval nestahovat.
Pokud nebyl zvolenupdate teoreticky by měla být zachována verze 2000. MK
- the ProtoType
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
Fr33z3 : ano přesně tak jak píšete.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
2Proto Type: Nehul tolik
Nemělo místo
být
Pak to má logiku a je to správná rada
Fr33z3 : ano přesně tak jak píšete.
být
??MK_Vs : ano přesně tak jak píšete.
Pak to má logiku a je to správná rada
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 8773
-
od Corve
Zobrazit poslední příspěvek
30 zář 2025 18:54
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 5790
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
Odstranění nabídky Windows 7 při startu Win10
od regine » 10 srp 2025 18:22 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 8886
-
od zeus
11 srp 2025 10:46
-
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 10624
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 4278
-
od walderan