Spatne vidim, a tak mam s novym Seznamem velke problemy. Posledni hit je, ze jsem omylem zalozila stitek misto slozky. Doklikala jsem se kamsi na nejaky Help, ktery rika, ze mam kliknout "vpravo od nazvu stitku" a vyleze cosi, kde ho budu moci zrusit, ovsem - u mne to neplati. Co s tim? BTW - mezitim se mi povedlo stejnym zpusobem zalozit jeste jeden zbytecny stitek a ted, kdyz chci zalozit slozku, Seznam mne odmita s tim, ze "uz existuje stitek se stejnym nazvem" - proste k vzteku!)
Existuje nekde na webu misto, kde by byl cely navod na novy Seznam polopaticky?
Diky.
Nový Seznam e-mail - jak smazat štítek?*
Nový Seznam e-mail - jak smazat štítek?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 říj 2012 10:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Novy Seznam-problem
Myslím, že nejde o Seznam jako takový, ale o Seznam e-mail, který je teda opravdu "povedená fičúra". Jeho tvůrce to moc nezvládl a Tvůj "problém" to jen potvrzuje. Mmch, ten název vlákna se zas vůbec nepovedl Tobě.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jako, ze se mi nepovedl? Ze jsem nezduraznila, ze jde o email? Hmmm ... na nic jineho ho skoro nepouzivam :)
Že Tys ještě ani nečetla Pravidla fóra. Věděla bys, že slovo "problém" v nadpise by se nemělo používat a nadpis by měl trochu popisovat Tvůj skutečný "problém" 
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2012 09:59) ---
K tomu, cos popsala se bohužel nemohu vyjádřit, neboť já mám ještě starý e-mail, ale manželka na ten nový nadává jak špaček, kudy chodí

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2012 09:59) ---
K tomu, cos popsala se bohužel nemohu vyjádřit, neboť já mám ještě starý e-mail, ale manželka na ten nový nadává jak špaček, kudy chodí

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Aha, tak sorry. Psala jsem, ze spatne vidim. Cteni mne hrozne rychle unavuje ... A "novy-seznam-email"? Zdravim manzelku. Uz pred casem jsem odesla z "Centrumu", ktery pred par lety rovnez presel na "lepsi" verzi emailu a tak se asi budu stehovat dal. mmch - dnesni Centrum-email je lepsi, jak ten Novy Seznam-email. No, nikdo mi asi nepomuze ...
mmch, proc vlastne ti provozovatele seznamu a center meni neustale sve emaily? Nejlepe, kdyz je vse vychytane?
mmch, proc vlastne ti provozovatele seznamu a center meni neustale sve emaily? Nejlepe, kdyz je vse vychytane?
Neházej flintu do žita, mrknu na to u manželky na PC a zlkusím Ti poradit. jen prosím o trochu trpělivosti, nebude to asi za pět minut, ale do večera to určitě zvládnu.
PS. Manželka taky uvažuje o jiném e-mailu, a to vidí normálně

PS. Manželka taky uvažuje o jiném e-mailu, a to vidí normálně

LOL, pockam rada, Mohu dostat odpoved na muj email, abych mohla vyjit z webu? Diky.
Re: Nový Seznam e-mail - jak smazat štítek?*
Klikni na ikonu s klíčem (nastavení) u nápisu štítky => vyjede ti nastavení a tam dáš X (křížek) u štítku, který chceš smazat => dáš ANO smazat a ULOŽIT A ZAVŘÍT viz zde fotonávod: http://nemesisup.cz/files/public/asd-54.png
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit
Tak už mě kolega předběhl, tady máš jeho návod přímo
Rád bych Ti to poslal na e-mail, ale nikde jsem ho nenašel, tak musím pokračovat tady.Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pripadam si "ani blbec" (slovakismus). Kdyz kliknu na cokoli, nedostanu vas obrazek, tj. nezobrazi se mi moznost "zruseni stitku". Dela se mi jen:
1) kliknu na "klic"
2) otevre se v sedem poli nabidka "editace stitku", kde
3) je v nabidce za polickem s nazvem stitku jen "barva" a
4) "nastaveni volitelneho pravidla", ktere definuje pouziti stitku
Zadne barvicky se pod nazvem (prokleteho) stitku nerozbaluji.
Zadne moznosti, jak kamsi napsat "x".
Zacinam se vztekat ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2012 20:16) ---
:-D Ha! Vse vyreseno. Jak?
Mam sirokouhly monitor, ale ani plne rozbaleni zadnou volbu "x" neukazalo. Tak jsem krizek vepsala "do vzduchu", do samotne kolonky s nazvem nechteneho stitku, nacez MI VYJEL (sice jen pulka) ale vyjel zprava zeleny krizek. Pak uz to slo jak v 1. tride ZDS. Klik na nej, nabidka "Opravdu chcete zrusit .." a oba me stitky jsou pryc!
V cem byl problem? Nevyjizdela nabidka zpod sedeho ohraniceni nabidky "Upravit stitek". Fakt skvely email.Seznam. Poradite, kam se ze Seznamu odstehovat?
Jinak vsem diky za snahu... beztak asi zase na neco narazim a vratim se (chybi mi udaj o zaplneni schranky, moznost "tisk", potvrzeni o precteni se z automatickeho nastaveni vratilo na rucni cili "do roku Dva", adresy se neradi podle abecedy, nektere hlasky zakryvaji dulezitou horni listu, hodne textu v sede barve (tak jsem se misto do "slozky" dostala do "stitku") a nektery dokonce v 25% grey!!!, z jednoho PC muzete poslat jen 1 pripominku ...
)
Diky vsem za snahu a pomoc!
1) kliknu na "klic"
2) otevre se v sedem poli nabidka "editace stitku", kde
3) je v nabidce za polickem s nazvem stitku jen "barva" a
4) "nastaveni volitelneho pravidla", ktere definuje pouziti stitku
Zadne barvicky se pod nazvem (prokleteho) stitku nerozbaluji.
Zadne moznosti, jak kamsi napsat "x".
Zacinam se vztekat ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2012 20:16) ---
:-D Ha! Vse vyreseno. Jak?
Mam sirokouhly monitor, ale ani plne rozbaleni zadnou volbu "x" neukazalo. Tak jsem krizek vepsala "do vzduchu", do samotne kolonky s nazvem nechteneho stitku, nacez MI VYJEL (sice jen pulka) ale vyjel zprava zeleny krizek. Pak uz to slo jak v 1. tride ZDS. Klik na nej, nabidka "Opravdu chcete zrusit .." a oba me stitky jsou pryc!
V cem byl problem? Nevyjizdela nabidka zpod sedeho ohraniceni nabidky "Upravit stitek". Fakt skvely email.Seznam. Poradite, kam se ze Seznamu odstehovat?

Jinak vsem diky za snahu... beztak asi zase na neco narazim a vratim se (chybi mi udaj o zaplneni schranky, moznost "tisk", potvrzeni o precteni se z automatickeho nastaveni vratilo na rucni cili "do roku Dva", adresy se neradi podle abecedy, nektere hlasky zakryvaji dulezitou horni listu, hodne textu v sede barve (tak jsem se misto do "slozky" dostala do "stitku") a nektery dokonce v 25% grey!!!, z jednoho PC muzete poslat jen 1 pripominku ...

Diky vsem za snahu a pomoc!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
seznam pc her s detaily na ultra s 128 bitovou sběrnici a QHD 1440p
od walderan » 26 čer 2025 19:41 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3446
-