Přehřívání jednoho jádra procesoru Pentium D
Přehřívání jednoho jádra procesoru Pentium D
U procesoru Pentium D 805 v našem starším PC je teplota jednoho jádra o více než 20 stupňů vyšší než u jádra druhého. Zřejmě z tohoto důvodu se PC po určité době vypne. Zkusil jsem dát místo Pentia D modernější, čtyřjádrový procesor s vlastním chladičem a větrákem z našeho druhého PC a teploty byly v pořádku a PC se nevypínalo. Usoudil jsem tedy, že je vadný procesor, a zakoupil jsem proto jiný procesor Pentium D. Jedno jádro procesoru se však opět přehřívá a PC se opět vypíná.Na novější Pentium D jsem použil původní chladič a větrák ze starého Pentia. Procesory jsem vždy usazoval s velkou pečlivostí. Má někdo zkušenost s touto závadou?
Re: Přehřívání jednoho jádra procesoru Pentium D
Koukám, že máš pořád stejný problém - viz viewtopic.php?t=85693
Co máš vůbec za MB, že Ti vezme jak staré Pentium D, tak i nesrovnatelně modernější čtyřjádro? Napiš sem něco, tedy co nejvíc o Tvojí sestavě
Co máš vůbec za MB, že Ti vezme jak staré Pentium D, tak i nesrovnatelně modernější čtyřjádro? Napiš sem něco, tedy co nejvíc o Tvojí sestavě

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
OS pro transformerbook s Pentium N3700
od cervcek » 15 úno 2025 12:04 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 1
- 11298
-
od petr22