Zdravim, z ničeho nic se nemůžu připojit k internetu.Ještě včera večer to šlo.Mám ADSL od UPC a k tomu wifi router.Router normálně jde ale připojení přes kabel ne...Ukazuje mi to jako kdybych nemel pripojenej kabel k notasu.Co s tim muze bejt?
Odesláno pomocí Tapatalk.
Nemůžu se připojit přes ADSL net Vyřešeno
Nemůžu se připojit přes ADSL net
Lenovo IP G780
Re: Nemůžu se připojit přes ADSL net
To těžko,mám to všechno nový a ani to neblblo...Tím to nebude.
Lenovo IP G780
To neznamená, že to máš nové, že to není vadné. Pořádně to zkontroluj, popřípadě vyzkoušej na jiném PC.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
ADSL nemas UPC je kabel.Pokud sviti jen jedna ledka na modemu tak ma vypadek.Jestli jich sviti vic, mohl se spatne nacist, tak ho restartuj.Jestli to nepomuze. zapoj pocitac primo do modemu znovu ho restartuj.Potom uz jenom volat UPC
Jsem flegmatik no a co?
Tak jsem vyzkoušel kabely,všechny jsou ok,restartoval jsem asi 5x a nic.Furt to samý.
Ty kabely jsem zkoušel i prohodit i na jiných PC a jsou ok.
Ty kabely jsem zkoušel i prohodit i na jiných PC a jsou ok.
Lenovo IP G780
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To znamená, jestli dobře rozumím, že připojení k jinému PC je bez problému. V tom případě je problém v tom PC, kde připojení nefunguje. Mrkni v Ovládacích panelech na síťové připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Koukal jsem na to,ale nebudete mi věřit co se mi stalo.Už jsem se smířil se vším,ještě před tím jsem ale vyzkoušel xxxxxx způsobů jak to rozchodit,odinstaloval jsem ovladače,pak zase nainstaloval...Prostě všechno co mě napadlo.A když to nakonec nešlo řekl jsem si ok půjdeš na reklamaci.Vymazal jsem komplet všechno z hdd (krom Woken),mojí hudbu,aplikace,filmy,obrázky no všechno a jak jsem byl naštvanej ani jsem si to nezálohoval a řekl jsem si že stejně to nejdůležitější mám na flashce.Když jsem všechno dal pryč,noťas jsem dal do krabice,zabalil,dal do tašky a už jsem se chystal na odchod.A těsně před odchodem jsem si řekl,jééé vymazal jsem hesla v prohlížeči?Radši se kouknu,tak jsem to vybalil,zapojil a nevim proč mě to napadlo ale znovu připojil modem.A najednou bum žlutej vykřičník a za pár sekund jste připojen k domácí síti.Takže už to zase funguje jako před tim.Takže jsem si dneska udělal menší nervové vypětí,zmlátil jsem stůl a židly,vymazal si jen tak hdd,málem mi u toho praskla hlava vzteky a bolestí jak jsem bazíroval kolik hodin nad noťasem kde je problém...A když to nakonec šlo tak jsem se šel radši na chvilku vyspat jinak bych se už zbláznil.A teď mi prosím řekněte aspoň jednu jedinou věc,v čem by problém?Já musim zjistit.
Lenovo IP G780
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chudak zidle, ta preci nemuze za problemy se siti 
Nejspis spatny kontakt nebo nespravne detekovana rychlost portu.

Nejspis spatny kontakt nebo nespravne detekovana rychlost portu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná jsi s tím mazáním dat na disku vymazal i příčinu toho problému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Nemůžu se připojit přes ADSL net Vyřešeno
Závada již zjištěna,síťová karta byla v čudu protože to jednou šlo a pak zase ne...Ale už je to ok.Koupil jsem si novej noťas 

Lenovo IP G780
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1383
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek