Dobrý den, mam win XP-32 bit, a nainstaloval jsem si autocad 2012, pri spusteni mi to pise chyba inicializace a našel jsem si co znamená ten kód, toto: http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-2 ... -p/2730175
Jde o to, jestli mi někdo nedokáže říci jak tu chbyu odstranit. Tam sice píšou nejake reseni, ale moc to nechápu. Tak kdyby nekdo pomohl.Diky moc :)
AutoCAD
Re: AutoCAD
1. Jestli mas podporovanou grafiku (tzn Nvidia nebo AMD) + podporovany ovladac
2. Mas zkontrolovat jestli se uvedena dll knihovna nejak lisi od souboru na jinem pocitaci (jestli soubor neni poskozen)
Pokud nemas grafiku certifikovanou na Autocad, nema cenu kontaktovat podporu Autodesku, vzdy to odmitaji resit s tim ze si to uzivatel zpusobil sam
2. Mas zkontrolovat jestli se uvedena dll knihovna nejak lisi od souboru na jinem pocitaci (jestli soubor neni poskozen)
Pokud nemas grafiku certifikovanou na Autocad, nema cenu kontaktovat podporu Autodesku, vzdy to odmitaji resit s tim ze si to uzivatel zpusobil sam
Re: AutoCAD
mam ATI xpress 1100, ovladac nevim, na jinym pc to nemohu ted zkontrolovat...Nejaky napad jak ten program zprovoznit, nebo myslis ze 2008 by mohla jit? Nutne to potrebuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 3152
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
03 zář 2024 18:05