Trvale zmazanie suborov
Trvale zmazanie suborov
Zdravim. Posielam pocitac na reklamaciu a mam tam kopu osobnych dat ktore chcem pred odoslanim bezpecne vymazat. Mozete mi prosim poradit nieco, co zarucene vymeze vsetko co na diskoch mam? Vopred dakujem
Re: Trvale zmazanie suborov
Stahni Ultimate Boot CD a nech premazat disk nulama (staci jednou), pokud mas pocitac od FBI tak radsi 5x
Zazálohovat a zformátovat. Ale i tak lze složky a soubory obnovit pomocí spec. programů. Takže pokud to lze, vyndat disky a nechat si je doma.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mám takový dojem, že pokud se počítač posílá na reklamaci, tak se nebudou zuby nehty snažit dostat data z disku , a zjisti si co je člověk vlastně zač.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
-
- Pohlaví:
Nebuďte paranoidní. Kdo by asi obnovoval nějaké soubory? Tohle tak při prodeji, tam asi ano. Já si koupil počítač a později jsem si potřeboval něco obnovit a samozřejmě se obnovily soubory předchozího majitele. :-)
Nějaké fotky z dovolené.
Nějaké fotky z dovolené.
Doporučuji Eraser.
Jednak umí skartovat soubory, jednak umí přemazat volné místo na disku.
Jednak umí skartovat soubory, jednak umí přemazat volné místo na disku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Soubory smazat, všecho volné místo na disku přepsat náhodnými čísly. Už se to tu párkrát řešilo, takže bys to našel i s odkazy na programy co to dokážou.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)