Nazdar,
mám originál Audio CD a při pokusu o konverzi do MP3, nebo zkopírování CD mi všechny programy které jsem zatím zkoušel hážou chyby a žádný to ještě nepřevedl...
Také v některých přehrávačích (například v autorádiu) mi toto originál Audio CD nejde přehrát..
Chci se tedy zeptat, jestli někdo víte jak tuto ochranu odstranit (abych to převedl do těch mp3jek).
Nějaký program na všechny možný ochrany, nebo tak něco?? Nevíte o něčem??
dík
Ochrana u Audio CD
ještě jsem nezažil audio cd, který by odolalo NERU
tak zkus toto : cd dej do mechaniky, tento počítač, dvd nebo cd mechanika, otevřít, otevřou se ti soubory ty je překopíruješ do nějaké složky v pc, v pc pak přecedeš wma formát do mpš (např. zmiňovaným nerem, vytvořit mp3 disk) takto by si měl udělat s formátu běžnýho audio cd (WMA) digitální formát (MP3)

tak zkus toto : cd dej do mechaniky, tento počítač, dvd nebo cd mechanika, otevřít, otevřou se ti soubory ty je překopíruješ do nějaké složky v pc, v pc pak přecedeš wma formát do mpš (např. zmiňovaným nerem, vytvořit mp3 disk) takto by si měl udělat s formátu běžnýho audio cd (WMA) digitální formát (MP3)
Naposledy upravil(a) petr.s dne 21 dub 2007 11:34, celkem upraveno 1 x.
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

A v čem to převádíš? CDex už jsi zkusil?
Tak to já jo, proto ho ani neradim. Jak je tam ochrana, tak výsledný mp3 můžou být zkažený.petr.s píše:ještě jsem nezažil audio cd, který by odolalo NERU
Co to je za kravinu? Přece z toho CD je musí hned grabovat buď rovnou do mp3 nebo třeba do wav. Co jako má má z audio CD zkopírovat?petr.s píše:cd dej do mechaniky, tento počítač, dvd nebo cd mechanika, otevřít, otevřou se ti soubory ty je překopíruješ do nějaké složky v pc
myslel jsem vytvořit zástupce v nějaký složce v pc, pak s tim může dál pracovat, řikal že mu to nefunguje !!!
což je : otevřít složku a zobrazit obsah toho cd, vytvořit zástupce např. v dokumentech, tam bude mít tu hudbu, a pak to jenom vypálí např. v tom neru, co je na tom za kravinu ??? připadá mi to jako normální způsob !!! než něco předělávat rovnou na tom cd !!!
což je : otevřít složku a zobrazit obsah toho cd, vytvořit zástupce např. v dokumentech, tam bude mít tu hudbu, a pak to jenom vypálí např. v tom neru, co je na tom za kravinu ??? připadá mi to jako normální způsob !!! než něco předělávat rovnou na tom cd !!!

Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
petr.s píše:ještě jsem nezažil audio cd, který by odolalo NERU
Několik připomínek:
*běžný cd audio není formát WMA, alébrž WAW
*při otevření CD v commanderu se zobrazí soubory Track x.cda, které mají velikost řádově desítky B. Obsah CD nejde na HD jednoduše zkopírovat, je nutné použít program, který jednotlivé soubory z CD extrahuje. A pokud je CD chráněný - což u kupovaných CD je asi tak ve 100% případů - je nutný ještě použít nějaký program, který prolomí tu ochranu. Ale to už je pak dotaz pro jiné fórum.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nero mi předělá jen 1. skladbu a ještě jí usekne v půlce... a hodí chybu a tim převádění skončí... "Disk je chráněn blabla..."
CDex jsem zkoušel, jako jedinej z programů (zkoušel jsem jich fakt hafo - viz Stahuj.cz a Slunecnice.cz a skoro vše co tam je to jsem prubnul). Ale problém bude hlavně v tom, že když otevřu CD např. v CDex, tak první skladba je AudioTrack a další jsou už uvedeny jako DataTrack.. proto nejdou předělat do MP3...
Ještě jsem se totiž s podobnou ochranou na žádnýám CD nesetkal..
CDex jsem zkoušel, jako jedinej z programů (zkoušel jsem jich fakt hafo - viz Stahuj.cz a Slunecnice.cz a skoro vše co tam je to jsem prubnul). Ale problém bude hlavně v tom, že když otevřu CD např. v CDex, tak první skladba je AudioTrack a další jsou už uvedeny jako DataTrack.. proto nejdou předělat do MP3...
Ještě jsem se totiž s podobnou ochranou na žádnýám CD nesetkal..
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Neznám CD které nerozlouskne Audigrabber.Je free a v CZ.Můžu doporučit.Pokud chceš obraz cd tak zkus CloneCD,ten taky nikdy nezklamal
Obraz CD mi bohužel nepůjde předělat do MP3, jelikož se bude chovat stejně. Audiograbber jsem zkoušel a nejde to.. problem bude v tech stopách (první je AudioTrack a další už DataTrack - viz můj příspěvek někde výše)
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
kolers píše:kdys me to neslo zkopirovat tak jsem si otevrel windows media player a zkopiroval ty pisnicky do knihovny ve formatu ktery jsem si zvolil pak jsem ty pisnicky nasel v pc a pres nero vypalil
On WMP mi ani to CD nepřehraje.. Já zapoměl podotnout jednu důležitou věc a to že WMP ani WinAmp mi toto CD nepustí ani k poslechu - CD funguje jen na Hifi věži a v Diskmanech, Rádiích atd..(Vše jsou obyč. přehrávače, které neumí ani MP3, jen Audio), a na nějakých přehrávačích ho taky nepustim - v autorádiu apod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2587
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-