mám menší problém s vykreslením průhledného stylu pozadí v IE 9. Přesněji se můj problém týká následujích stránek http://www.naukazku.okamzite.eu
Když si tyto stránky otevřete v FF, anebo Chrome, uvidíte (alespoň co se týče barvy pozadí jednotlivých prvků) požadovaný výsledek. Měl jsem za to, že jsem tyto stránky testoval včetně prohlížeče IE9 a vše bylo v pořádku, ale je možné že jsem se zmýlil, protože aktuálně mi tento prohlížeč vykresluje prvky u kterých je nadefinováno průhledné pozadí bez pozadí.
Nastavil jsem jednomu prvku čistě bílé pozadí pro kontrolu a docela mě překvapilo, že tento prvek se vykreslil bez kulatých rohů o kterých jsem předpokládal, že jsou taktéž v IE9 podporovaný - ovšem je možné, že můj zápis tohoto stylu není správný (nedělal jsem zevrubnější kontrolu).
Chtěl bych vás požádat, zda-li by jste si ty stránky neotevřeli v IE9, jste-li jeho vlastníky, a neposkytli mi zpětnou vazbu o jejich vzhledu. Pořád ve mě hlodá myšlenka, že můj explorer přestal pracovat správně (i když jsem jej přeinstaloval).
Pokud bude výsledek u všech stejný. Použiju podmínkový komentář pro vlastní styly pro explorer, kdy prvkům nastavím "jednoduché" barevné pozadí.
ps: jestli někdo budete koukat na zdrojový kód, tak se omlouvám za jeho stylizaci