Ahoj, jsem tu nová a nevím jestli jsem správně,
můj syn si nějak zablokoval wifi připojení. Do hesla mu nejdou psát písmena, ale pouze čísla, všechny ostatní PC a jiné přístroje jdou normálně automaticky připojit. Zkusila jsem restartovat wifi router, ale v jeho případě bez stále bez úspěchu.
Děkuji
Wifi heslo
Re: Wifi heslo
Vítej na PC-help!
A na čem si to Wifi připojení zablokoval? Ty ostatní přístroje se k téže Wifině připojí normálně?
A na čem si to Wifi připojení zablokoval? Ty ostatní přístroje se k téže Wifině připojí normálně?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
do hesla nejdou psát písmena, ale pouze čísla. Ano všechny ostatní se připojí normálně bez problémů a automaticky.
Ještě jednou: Na jakém přístroji to má syn zablokované?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
NTB Acer Extenze 5620
Tak se v první řadě koukni, jestli nemá klávesnici přepnutou do číselného módu. Návod by měl být v manuálu.
to asi nemá, teda doufám, protože zcela jinak lze psát normálně, ale pro jistotu se podívám
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Říj 2012 17:51) ---
vypadá to v pořádku... poraď, prosím, co s tím
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Říj 2012 17:51) ---
vypadá to v pořádku... poraď, prosím, co s tím
nejdou vůbec žádná písmena, jen čísla
NumLock se zapíná a vypíná pomocí Fn + F11. Jiný důvod proč by zrovna jen jeden ntb neměl psát do hesla písmena, mě nenapadá.
to sice přepnout můžu, ale písmena stále nepíšu...fakt nevím.. nemám hledat problém ve wifi routru????
V routeru určitě ne. Píše Ti písmena v jiných programech, třeba ve Wordu? Dej si tam Nový dokument Word a vyzkoušej jak píše a hlavně co píše s NumLock a bez NumLock a dej vědět. Pak taky pokud možno detailně napiš, jak - za jakých podmínek - k "závadě" došlo.
Předpokládám, že kontrolka NumLock funguje.
Předpokládám, že kontrolka NumLock funguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7933
-
od Renee