Takže mam tu takovej "delikátní" problém. Když sem naposledy formatoval tak sem nechal málo místa pro systém a PC začal hlásit, že na disku je málo místa. Když sem se tedy dneska rozhodl formát opakovat, tak při se mi při volbě kam chci win nainstalovat vůbec nezobrazil HDD. Neví někdo co bych s tím mohl dělat ? Nemam možnost nikde zkusit funkčnost HDD a ani nemam žádný náhradní.
Edit: v Biosu je hdd viditelný. Při instalaci winů ( z flashky ) už ne.
Pc "nevidí" hdd
Re: Pc "nevidí" hdd
Měl jsem úplně stejný problém. Chvíli mě to taky nevidělo. Ale pak jsem PC vypnul a vrátil jsem se asi po 2h a už mi to načetlo. Pokud nepůjde ani tento způsob, tak jedině zkontrolovat kabely u hdd.
- Hankovec
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže díky možnosti " Opravit systémové soubory ", která se mi zobrazila před najetím do winů sem se dostal do jakéhosi testu, který se jmenuje diagnostika paměti. Zkusím co mi to ukáže.
Ještě bych měl asi dodat, že před tím, než sem chtěl formátovat bylo místo na systémové části disku opravdu malé ( v rámci 10tek mb ). Pak když sem chtěl provést restart + boot abych přeinstaloval tak bluescreen a restart pc.
Ještě bych měl asi dodat, že před tím, než sem chtěl formátovat bylo místo na systémové části disku opravdu malé ( v rámci 10tek mb ). Pak když sem chtěl provést restart + boot abych přeinstaloval tak bluescreen a restart pc.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
neinstaluješ náhodou Win XP na sata disk?
mohl si ten oddíl jen rozšířit..
mohl si ten oddíl jen rozšířit..
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Hankovec
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Instaluju w7.
Ještě mě teď napadlo ... najít na netu ovladače základní desky a zkusit je nainstalovat ?
Takže sem zkusil během instalace OS nainstalovat ovladače, ale nepodařilo se ovladače najít ani na originálním CD od základní desky a ani na flashce na které měly být. Nějaké rady ?
Ještě mě teď napadlo ... najít na netu ovladače základní desky a zkusit je nainstalovat ?
Takže sem zkusil během instalace OS nainstalovat ovladače, ale nepodařilo se ovladače najít ani na originálním CD od základní desky a ani na flashce na které měly být. Nějaké rady ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2634
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27