Zapnutí USB při vyplém PC
Zapnutí USB při vyplém PC
Zdravim, potřeboval bych poradit se zapnutím usb při vypnutém PC...Aby když mám vyplý PC, tak jsem mohl přes usb zapojit třeba mobil, aby se nabíjel...Zkoušel jsem se šťourat v BIOSU, ale bez úspěchu...Prosím poradte, děkuji za každou radu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zapnutí USB při vyplém PC
Tak to máš dobré, já mám zase USB trvale pod proudem i když je PC vypnuté... Zkoušel si všechny vstupy?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
No to nemám dobré
Potřebuju nabíjet... ano zkoušel..

Tak zkus tohle
http://www.zbozi.cz/vyrobek/usb-nabijecka-do-el-site/
Je to USB, které se strčí do el. zásuvky a je to furt pod proudem. Je to celkem levné
http://www.zbozi.cz/vyrobek/usb-nabijecka-do-el-site/
Je to USB, které se strčí do el. zásuvky a je to furt pod proudem. Je to celkem levné
já to mám, jenže mi to nefunguje a nechce se mi kupovat nový, když to můžu zapojovat do PC..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za MB?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tento týden jsem osazoval desku ASRock 960GM a ta měla přímo na desce jumpery které buď nechají zapnuté USB po vypnutí PC a nebo ho vypnou.Je to psané v manuálu.Vyzkoušel jsem a fungovalo to.Po vypnutí buď myš svítí nebo ne.Takže prostuduj manuál své desky a nebo to možná najdeš i přímo v biosu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
u mě na PC to fungovalo, jen když jsem mobil připojil k zapnutému PC při vypnutém to nenaskočilo, ale pak to nabíjelo i po vypnutí PC
Děkuju za vaše názory a rady. 

El Diablo píše:Co máš za MB?
jaký MB??
motherboard
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mb= Main board Základní deska
AHa...Asus P5KPL-AM SE
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1802