Příspěvekod liborek » 20 říj 2012 21:15
Myslím, že jsem jasně napsal, že dědictví se nemůžu vzdát, neboť tam nebyly jen ty pozemky.Layo:Klidně.Ovšem co by jsi s tím dělal,když budeš muset platit daň z pozemků,které jsou neprodejné,musíš se o ně starat,nedá se tam nic pěstovat ,je to pěkně daleko od Tvého bydliště.Myslíš, že by jsi to zadarmo opravdu vzal?Pak už to zadarmo nebude.Budeš jen platit a nebudeš z toho nic,ale opravdu nic mít,mimo starosti.Už jsem psal např.Pozemkovému fondu ČR a nechtějí to a i obec pod kterou to nálží mo odpověděla, že co by s tím dělali!Zaplatit právníka si můžu.Ovšem proto,jsem psal dotaz nejprve třeba sem, kdyby třeba někdo měl nějakou zkušenost.A moc nehleďte na to dědictví, to je celkem vedlejší.Hlavní problém je ten, že by jste měly podobné pozemky, ze kterých jen platíte,nikdo je nechce a vy také ne.Co s tím?Pokud je necháte jen tak ležet, můžete dostat i pokutu.A pokud nebudete platit daň tak tím horší.Jako příklad vezmu, že má někdo pozemky,ale dostane se třeba zdravotně/můj případ/ do situace, že už se oně nemůže starat, tak by přece měla být možnost co s nima.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.