Rada s Grafikou + USB porucha

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

uniquEEE
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Rada s Grafikou + USB porucha

Příspěvekod uniquEEE » 25 říj 2012 10:43

Mám novou NVidia 550 Ti ale PC mi nechce vzít Driver. Skoušel jsem Originální CD Driveru i Stáhnutou verzi a pořád to píše že Driver nenašel kompatibilní hardware. Přitom mi PC na grafiku jede... A co se děje když nemám Driver k Grafice v PC ? Může to něak omezovat výkon.

Mám 9GB USB na kterém mám něco přes 1000 Songů (výběr z nejlepšího) a něaké soubory. Nic z toho nemám v PC takže to je jenom tam... Jednou jsem ji tak strčil do PC a všechny složky byly jako zástupci. Mohl jsem to otevírat ale otevíralo to jakoby složku jinde...Když jsem ji dal do mé HIFI tak jsem normálně mohl projíždět všechen obsah. Teď jsem si po dlouhé době zase nainstaloval AVG a našlo mi to v tom chybu a už to prostě nemůžu otevřít... Kde ty Data jsou když teda to ta hifi spouští skrze USB. Něaké rady ? Nechci o ten obsah přijít.

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Rada s Grafikou + USB porucha

Příspěvekod satam » 25 říj 2012 10:52

Ad grafika: Koukni do Správce zařízení. Mám pocit, že ta grafika jede v základním režimu, čili víceméně bez ovladačů jen umožňuje "jakési" zobrazení na monitoru. Pokud PC nenajde kompatibilní HW, bude chyba opět ve správném ovladači. Nesnažíš se instalovat ovladač pro jiný systém? (Win XP x Vista, W7)
Ad fleška: Zasuň flešku do PC a v Tento počítač - Vyměnitelný disk (nebo Název flešky) - vlastnosti zjisti, jaká je její obsazenost. Pokud by tam byli jen zástupci, bude to pár kB, pokud jsou tam ty songy, tak nejméně stovky MB, popř. i přes 1GB. Pak musíme nalézt způsob, jak se tam dostat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

uniquEEE
nováček
Stav:

Příspěvekod uniquEEE » 25 říj 2012 11:23

Fleška: Jasně že jsou jen 2kb zástupci... ale ty songy tam jsou... !

Odstraněn duplikát! Pic
Naposledy upravil(a) uniquEEE dne 25 říj 2012 11:23, celkem upraveno 1 x.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 25 říj 2012 11:37

Promiň, ale pak tam ty songy buď nejsou, nebo je záznam v jiném formátu/systému souborů apod.
Pak Ti nezbývá, než zkusit nějaký program na obnovu souborů (většinou jsou placené) - Recuva, GetDataBack apod. Jinak se tam podle mě nedostaneš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 25 říj 2012 11:44

A kam ukazují ty linky (zástupci), když na něj klineš pravým, vlastnosti a ukázat soubor? Mimochodem avg může flashku určitým způsobem zablokovat, pokud tam něco najde. Nabootoj nějaký live linux a zkontroluj flashku v něm.

uniquEEE
nováček
Stav:

Příspěvekod uniquEEE » 25 říj 2012 12:26

Cíl odkazu Dubstep složky = %windir%\system32\cmd.exe /c "start %cd%RECYCLER\e621ca05.exe &&%windir%\explorer.exe %cd%DubstepZ

Nechápu proč to tam cpe příkazovej řádek... Budu rád za každou odpověď :DD

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 25 říj 2012 12:34

Tak tam asi ty songy nebudou :cry: V Hifi se to chová pořád stejně? Pokud ano, ty songy tam jsou a fakt nejjednodušší je některý ze záchranných programů.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 25 říj 2012 13:23

Tak tam máš nějakou havěť. Udělej co radí satam, nebo zkus ten linux. Zkusils nějaký souborový manažer? Tenhle příkaz totiž spouští skrytě cmd a v něm jakýsi exáč. teprve ten předá průzkumníkovi skutečné místo složky. Takový totalcommander by to mohl obejít.
Podotýkám, že poté, co soubory nalezneš, bys měl flashku kompletně vymazat - nejlépe zformátovat.

uniquEEE
nováček
Stav:

Příspěvekod uniquEEE » 25 říj 2012 17:15

v TCMD jsem to samozřejmně skoušel. Už to píše jenom že to nemůže najít něaký RECYCLE.exe na tom USB

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2012 17:15) ---

Ten Driver už jsem rozjel. Nevím co tomu chybělo

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 říj 2012 17:26

Jinak mrkni do Správce zařízení na grafiku, zda u ní není ?, nebo !. Pokud máš Win 7, tak si ovladač možná již stáhly z netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s grafikou?
    od ivanstolička » 19 srp 2024 23:42 » v Problémy s hardwarem
    1
    1529
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 srp 2024 07:13
  • Monitor pro práci s grafikou