Dobrý den,
mám velkou prosbu.Počítač mi začal, z každé spuštěné hry či programu, v pravidelných intervalech skákat zpět do Windows (Win 7). Někdo mi řekl, že to bude nejspíš vir nebo kdejaká jiná havěť, tak jsem se pustil do důkladných virových kontrol včetně stažení Spybota a Malwarebytes a likvidoval jsem vše škodlivé. I jsem vyzkoušel doporučený postup s CCleanerem. Ale nic z toho nepomohlo. Máte s tím někdo nějakou zkušenost nebo byste mi mohl poradit, jak mám dále postupovat? Děkuji
Neustálé skákání zpět do Windows. Viry? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Neustálé skákání zpět do Windows. Viry?
Vítej na PC-Help!
Toho Spybota zase odinstaluj. A něco ti to nacházelo? Pokud ano, pak si nech v sekci HijackThis zkontrolovat log. Návod najdeš tamtéž anebo ho mám v podpisu.
Toho Spybota zase odinstaluj. A něco ti to nacházelo? Pokud ano, pak si nech v sekci HijackThis zkontrolovat log. Návod najdeš tamtéž anebo ho mám v podpisu.
Našlo mi to spoustu trojanů a pár dalších věcí. Všechno jsem to nechal odstranit a něco šlo dát jen do karantény
-
- Pohlaví:
Tak si v sekci HijackThis založ nové téma a požádej o kontrlolu logu. Tamní odborníci na vetřelce ti poradí co dál. Návod máš zde - viewtopic.php?t=5119
Re: Neustálé skákání zpět do Windows. Viry? Vyřešeno
To už jsem udělal hned jak jsi mi poradil.Děkuji
-
- Pohlaví:
Máš antivir? Nainstaluj a zapni firewall ve W7. Tady to téma můžeš označit za vyřešené, dálu už ti poradí chlapi přes malware.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”