PC mě kopl!Není uzeměný?
PC mě kopl!Není uzeměný?
Čau lidi,dneska si tak jako každá den zapínám server,připojuji usb flešku,dotkl jsem se něakého konektoru na desce a ono me to koplo.A pc hučí ale na monitoru nic.Je to ten pc co mám ve fotogalerii.Nemůže to být tím že není v pc bedně ale v krabici?Kouknetě se na fotku.Zdroj fortron 300w.
Re: PC mě kopl!Není uzeměný?
Usekni nohu, která Tě kopla
Ale vážně: Ty se ptáš, zda je/není uzemněný? Ondoubku, to musíš vědět Ty, kdo jiný. Ale když Tě kopl, tak asi nebude. Tu fotku jsem bohužel nenašel - moje chyba? - ale pokud je v "krabici", tak to s tím uzemněním moc slavné nebude.
Ale také to mohl být jen statický výboj

Ale vážně: Ty se ptáš, zda je/není uzemněný? Ondoubku, to musíš vědět Ty, kdo jiný. Ale když Tě kopl, tak asi nebude. Tu fotku jsem bohužel nenašel - moje chyba? - ale pokud je v "krabici", tak to s tím uzemněním moc slavné nebude.
Ale také to mohl být jen statický výboj

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Já ten pc mám už déle v té krabici ale od včerajška začal kopat.
Ondoubku Ty si kolik
asi bych Tě taky kopnul :)
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To nebude statickým výbojem. Toho šuplíku se rychle zbav a dej to do pořádné bedny. Nebo chceš vyhořet?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nemám bednu.Teda mám ale je promáčklá
Jen o bedně to není. Spíš se zeptám, co je k tomu PC připojené a zároveň má vlastní napájení. Tam bude zakopaný pes - zemní smyčka. Už se to tu probíralo v trochu jiné souvislosti.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jí zkus trochu narovnat
, a pokus se to tam vměstnat.
Jak říká d1amond kdykoliv se to může zopakovat...

Jak říká d1amond kdykoliv se to může zopakovat...
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Jo ten pc je norm připojen šnůrou s uzemění .Ta bedna ná prasklý kos na mechaniky a prohlý slot pro ventilátor
Asi si koupím novou bednu a ten pc tám do téhle protože takovou pc bednu nemaj ani v chánově 

Ondoubku, zkus mi odpovědět
co je k tomu PC připojené a zároveň má vlastní napájení
Nechápu.Všechno je napájené s PC zdroje. 230V====Zdroj===základní deska(procesor,ramky,grafika)harddisk,fan.
Žádný repráčky, tiskárna, skener apod?? Protože pak bych viděl chybu spíš v elektrorozvodu bytu a to začíná smrdět! Znamenalo by to, že je někde odpálená zem rozvodu, v lepším případě není uzemněn kolík zásuvky, ze které PC napájíš!
Zpět na “Problémy s hardwarem”