Inštalácia win7 Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Inštalácia win7
Takže začal som inštalovať windows 7 pekne som všetko nastavil dokončila sa inštalácia,ale pri polednom restarte už počítač nanabehol ale začal sa sústavne restartovať,tak som si povedal že topreinštalujem znovu.Tak som si vytvoril usb flash butovatelny s win 7.Normalne nabehne zvolím jazyk ale potom keď vypise že inštalácia sa pripravuje tak hneď nato vypíše že chýba niaky ovladač a že vložte disk alebo disketu,flash disk s ovladačom ale neviem vobez o aky ovladač ani očo ide tak prosím pomoc.Alebo mi povedze že prečo keď mi išiel a preinštaloval som win tak sa začal restartovávať.ďakujem
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Inštalácia win7
a win je originál ?
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Aha.
tak to je docela důležitá maličkost

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže keď kupim win tak byto malo ist?
A jak jsi přišel k tomu nelegálnímu ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Inštalácia win7 Vyřešeno
S odkazem na pravidla fóra téma uzamykám, s instalací nelegálního sw tu bohužel nemůžeme pomoci.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”