Zdarec, kámoš si chce založit torrent tracker a neumí programovat tak mu to dělám já. Proto se mě neptejte jak, proč, kdy, kde!
Potřeboval bych, abyste mi trošku vylepšili klasický php přihlašování tak, aby mohl každej uživatel na svůj profil, mohl upravit údaje v databázi (e-mail, heslo) a mohl taky nahrávat torrenty bez toho, aby musel udávat přezdívku ve formuláři (prostě aby to šlo na aktuálně zalogovaného usera). Šlo by to?
Díky :)
Vylepšení přihlašování
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vylepšení přihlašování
ne nešlo...
nemám co upravovat a nevim proč to programuješ když neumíš ani takovýhle základy
trošku googli...
session ti něco říká? ukládej si jméno do session a pak z ní čti, nebo si tam ukládej id uživatele nebo něco čim ho identifikuješ prostě...
nemám co upravovat a nevim proč to programuješ když neumíš ani takovýhle základy
trošku googli...
session ti něco říká? ukládej si jméno do session a pak z ní čti, nebo si tam ukládej id uživatele nebo něco čim ho identifikuješ prostě...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
id se ukládá až moc dobře :) jenom potřebuju stránku která načte informace o tom userovi... a to neumím 

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no tak vytáhneš všechno z databáze co tam máš ne?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přeci standartně přes mysql_query
SELECT * FROM `table` WHERE něco = $variable limit 0,1; atd.
SELECT * FROM `table` WHERE něco = $variable limit 0,1; atd.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
mohli byste mi sesmolit komplet co je k tomu potřeba? s tím přihlašováním prostě neumím :(
Bože , vidím jak tě tu kamenují a i já se přidám ***** , ne sranda. 
Takže, předpokládám že při registraci vyplnuje : jméno, heslo a email , následně to stroj uloží do databáze, a v databázi máš i řádek id , který máš auto_increment.
Uživatel se přihlásí, ty budeš hledat shodu jména a hesla v DB, a pokud ji najdeš vytáhneš ji a srovnáš , pokud jsou stejné , přihlásíš ho.
Po přihlášení , vezmi jméno a vyber všechy řádky s takovým jménem a pak jen vypisuj : Jméno : balala : heslo : sfdsfsdf : email :sdfsdfsdfsd@dsfsdf.sdfs ,, pro upravování si udělej třeba soubor uprav.php
a když bude mít email : upravit , tak s upravit udělej odkaz na uprav.php?id=$id($id si vytáhneš s DB po úspěšném přihlášení), a v uprav.php
bude kolonka jméno : input, a pak to pošleš zpět do DB pomocí UPDATE ,, ... Moc jsem se nerozepsal, ale doufám že tě to nakopne a víš co máš dělat....

Takže, předpokládám že při registraci vyplnuje : jméno, heslo a email , následně to stroj uloží do databáze, a v databázi máš i řádek id , který máš auto_increment.
Uživatel se přihlásí, ty budeš hledat shodu jména a hesla v DB, a pokud ji najdeš vytáhneš ji a srovnáš , pokud jsou stejné , přihlásíš ho.
Po přihlášení , vezmi jméno a vyber všechy řádky s takovým jménem a pak jen vypisuj : Jméno : balala : heslo : sfdsfsdf : email :sdfsdfsdfsd@dsfsdf.sdfs ,, pro upravování si udělej třeba soubor uprav.php
a když bude mít email : upravit , tak s upravit udělej odkaz na uprav.php?id=$id($id si vytáhneš s DB po úspěšném přihlášení), a v uprav.php
bude kolonka jméno : input, a pak to pošleš zpět do DB pomocí UPDATE ,, ... Moc jsem se nerozepsal, ale doufám že tě to nakopne a víš co máš dělat....
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 17147
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 11:43