vím že je tu toho dnes večer opravdu hodně ohledně Win8, ale i já patřím mezi ty kdo si ho koupil a nyní se nedaří nainstalovat. Přiblížím svůj problém, prakticky bez problémů jsem zakoupil Win8 za 14,99 euro. Vytvořil jsem si image na DVD a zároveň mám instalační soubor i na ploše. Když ale otevřu "nainstalovat windows/nainstalovat/další tak chvíli probíhá příprava instalace, poté to hodí hlášku: Instalační program nemůže inicializovat složku instalačního programu." Zmáčknu tedy "ok" protože jiná možnost ani není a vyskočí na mě: Instalační program nemůže spustit program Install.exe. Systém nemůže nalézt uvedený soubor. (Error = 0x80070002)." Zkoušel jsem už všechno co by mohlo pomoct, Microsoft Fixit, Microsoft Fixit 50202 jak ve výchozím tak i agresivním módu, stejně tak zastavení Windows update, smazání některých souborů ve složce Windows a následném spuštění Windows update přes ovládací panely jak psali na stránkách Microsoftu. Nic z toho nepomohlo a já mám pocit že jsem vyčerpal snad všechny možnost jak to ještě dát do pořádku takže píšu, Vám větším odborníkům než jsem já.