Dobrý den,
nevím, jestli jsem zvolil vhodné umístění pro toto téma. Hledám tablet na kterém bych mohl programovat webové stránky.
Moc se v tomto sortimentu neorientuji. Zkoušel jsem něco googlit a jediné na co jsem narazil, byla diskuze ohledně správně zvoleného operačního systému - což mě trošku vyvedlo z míry.
Když tak uvažuji, asi bych nebyl moc náročný. Potřebuji hlavně poznámkový blok - musím si tedy vybírat operační systém windows?
Měl jsem představu, že softwarová výbava tabletu obsáhne většinu základních programů u běžného PC - třeba ms office, acrobat reader atd. Ovšem nevím jestli se nepletu a jestli ty programy nejsou integrované, jako např. u mobilního telefonu.
Předem děkuji za Vaše rady s výběrem vhodné mašinky. Cena okolo: 7 - 10k, důležitý je nějaký menší rozměr.
Jaký tablet na programování (html, css, php)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký tablet na programování (html, css, php)
Tak pokud bys měl něco s procesorem ARM, tak na tom ti MS Opice nepojede...
Nebylo by na takovéhle věci lepší něco se skutečnou klávesnicí?
Nebylo by na takovéhle věci lepší něco se skutečnou klávesnicí?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Asi jo. Myslel jsem, že bych si koupil takovou tu gelovou, co se dá srolovat do ruličky a zapojil ji přes USB - ovšem možná je moje představa lichá, opravdu nevím.
Když jsem dneska brouzdal, viděl jsem i takový hybrid mezi netbookem a tabletem - přesněji tohle http://tabletnet.cz/windows/1420-msi-sl ... 000-dolaru ovšem 1000 dolarů je bohužel mimo mé finanční možnosti :/
Když jsem dneska brouzdal, viděl jsem i takový hybrid mezi netbookem a tabletem - přesněji tohle http://tabletnet.cz/windows/1420-msi-sl ... 000-dolaru ovšem 1000 dolarů je bohužel mimo mé finanční možnosti :/
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den.
Když čtu vaše požadavky, nejsem si jist, vyžadujete-li opravdu programy MS Office, Acrobat Reader, apod., nebo vám stačí stejně funkční alternativy, které lze spustit i na Androidu.
Na Androidu zatím přímo Office od Microsoftu není (lze nahradit alternativami), ale plánuje ji vydat příští rok. Otázkou je, jestli přinese něco nového, jelikož konkurence je již celkem velká.
Když čtu vaše požadavky, nejsem si jist, vyžadujete-li opravdu programy MS Office, Acrobat Reader, apod., nebo vám stačí stejně funkční alternativy, které lze spustit i na Androidu.
Na Androidu zatím přímo Office od Microsoftu není (lze nahradit alternativami), ale plánuje ji vydat příští rok. Otázkou je, jestli přinese něco nového, jelikož konkurence je již celkem velká.

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem se špatně vyjádřil. Ten office opravdu nepotřebuji. Ale bez poznámkového bloku se určitě neobejdu. Možná bych uvítal i možnost instalace pspadu.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Na android najdeš mnohé editory lepší i než pspad.Doporučuji si dokoupit usb klávesnici protože na displayi toho mnoho nenaťukáš.Na androidu máš hodně kancl. balíčků podobné officu.Pokud bys fakt tak brutálně potřeboval windowsácké programy,lze to řešit virtualizací windowsů ale nato radši rychle zapoměn 

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, já windows striktně nevyžaduji :)
http://www.datart.cz/Tablet-ASUS-Google ... 3godTWgAJg
Co říkáte na tohle?
Photoshop na téhle mašince asi nepojede, že? Omlouvám se, pokud jsou mé dotazy úplně mimo, ale opravdu se neorientuji :)
http://www.datart.cz/Tablet-ASUS-Google ... 3godTWgAJg
Co říkáte na tohle?
Photoshop na téhle mašince asi nepojede, že? Omlouvám se, pokud jsou mé dotazy úplně mimo, ale opravdu se neorientuji :)
Photoshop rozhodně ne.Jinak nexus je pěkné zařízení,za tu cenu.Myslím ale že by ti spíše vyhovovalo něco ve stylu Microsoft Surface.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Hodil jsem jsem to do googlu a letmým přelétnutím jsem zjistil, že se to začalo prodávat teprve včera. To bude asi hodně drahé ne? Navíc jsem koukal na datart, nebo alzu a nikde to nemají.
Jinak první dojem je dobrý. Dokonce jsem o tom už četl.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj 2012 16:06) ---
Tak jsem to našel, cena sice trošku přesahuje moje prvotní představy, ale na druhou stranu si raději připlatím, než bych se pak navztekal s nízkou kvalitou produktu.
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/048ZMC-00 ... ws-rt.html
Ještě mě napadala taková opovážlivá otázka. Nemyslíte si, že bych třeba sehnal levněji nějaký netbook? Popřípadě jinou mašinku, třeba iPod. Napadá vás nějaká alternativa?
Jediný předpoklad je, že to musí být "malé," úhlopříčka max těch 27cm. :)
Jinak první dojem je dobrý. Dokonce jsem o tom už četl.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj 2012 16:06) ---
Tak jsem to našel, cena sice trošku přesahuje moje prvotní představy, ale na druhou stranu si raději připlatím, než bych se pak navztekal s nízkou kvalitou produktu.
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/048ZMC-00 ... ws-rt.html
Ještě mě napadala taková opovážlivá otázka. Nemyslíte si, že bych třeba sehnal levněji nějaký netbook? Popřípadě jinou mašinku, třeba iPod. Napadá vás nějaká alternativa?
Jediný předpoklad je, že to musí být "malé," úhlopříčka max těch 27cm. :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
iPod na programování, Photoshop, apod...? To rozhodně ne.
Ačkoliv moc netbooky nemusím, pro Tvé účely by se možná hodil i lépe. Rozjedeš na něm všechny potřebné programy. Jen ten výkon bude velmi malý.
Ačkoliv moc netbooky nemusím, pro Tvé účely by se možná hodil i lépe. Rozjedeš na něm všechny potřebné programy. Jen ten výkon bude velmi malý.
moskva,ne ten co jsi dal odkaz nevím jestli půjde PhotoShop,má windows RT a arm architektůru.Na protoshop potřebuješ x86/x64 architektůru.Netbook,to je zas úplně něco jiného.A stejně se ti na něm bude photoshop lagovat.Takže bych bud koupil nexus a spokojil bych se že tam nebudeš mít ProtoShop anebo si připlatil na něaký opravdu šlušný netbook.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12236
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 10008
-
od Minapark
20 led 2025 16:54
-
-
- 4
- 5128
-
od buchtik
28 úno 2025 13:11
-
- 3
- 2653
-
od Mety
20 bře 2025 21:12
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4105
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”