Čau,
rozhodl jsem se oživit tohle téma. Uplynulo přes pět měsíců od mého prvního upozornění, a moje číslo na stránkách stále visí. A to i po urgenci. Nevím, jestli je za tím neschopnost Martiny Svozilové, která stížnost vyřizuje, nebo celého Webnode týmu. Každopádně po odpovědi, že nemůže nic dělat, protože mají "právo pouze některé projekty blokovat v případě jasného porušení našich Všeobecných pravidel", se obracím na Vás. Paní se totiž asi ještě nedočetla až k bodu "8. Duševní vlastnictví", případně "9. Soukromí".
Nelíbí se mi absolutní nezájem o porušování duševnícho vlastnictví a soukromí ze strany společnosti Webnode. Horší ale je, že za necelé dva měsíce maturuju. Začínám tedy rozesílat svůj životopis. Je vážně velmi, velmi nepříjemné rozesílat životopis s číslem, při jehož vyhledání na internetu najdete to co najdete.
Takže..
Rozhodl jsem se, že se pokusím řešit to jinak. Kdyby kohokoliv cokoliv napadlo, napište mi sem, nebo mi poštlete soukromou zprávu. Nebráním se žádnému aktivnímu řešení, v omezené míře ani finančnímu vyrovnání.
Díky všem.