dotaz ohledne klavesnice
dotaz ohledne klavesnice
ahoj, mam ntb emachines e640. dneska mi pritel donesl ze srandy snih a jak se nim hybalo kousky spadli na klavesnici. a ted blbne. pise jen par pismen vpoho, ostatni treba rovnou dve pismena. cistila jsem to vysavacem. nevi nekdo co s tim mohu delat? dekuji w.
-
- Pohlaví:
Re: dotaz ohledne klavesnice
A kolik ještě bude stejných dotazů? :-) viewtopic.php?f=62&t=95530 Sundat klávesnici a vyčistit, anebo nechat aspoň 24 vyshnout.
ja se omlouvam ja nevedela ze to uz sem psal peta:-)
-
- Pohlaví:
To je v pohodě. Ten nb by se aspoň 24 hodin neměl používat a měla by být vyndaná baterka. Pokud se to nepolepší, pak jedině rozebrat a vyčistit.
Ovšem může se stát, že pokud je v něm voda a používá se, tedy je pod proudem, může se tam něco poškodit.
Ovšem může se stát, že pokud je v něm voda a používá se, tedy je pod proudem, může se tam něco poškodit.
Nechci být špatný prorok, ale v těchto případech je to v 90% na výměnu klávesnice. Voda obsahuje různé látky, které po vyschnutí vody zůstanou v klávesnici a elektricky znemožní její další správnou činnost. Málokterá ntb klávesnice přežije byť i jen pár kapek vody ve zdraví. Vyčištění bývá bohužel velmi problematické a obvykle nevede k žádoucímu výsledku 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jenže to je voda ze sněhu.
S "rozborkou" klávesnice nemám dobré zkušenosti, ať se snažím sebevíc, vždycky slyším zvuk lámání. Naštěstí to potom všechno jakžtakž drželo, ale...bylo to vidět.
S "rozborkou" klávesnice nemám dobré zkušenosti, ať se snažím sebevíc, vždycky slyším zvuk lámání. Naštěstí to potom všechno jakžtakž drželo, ale...bylo to vidět.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
satame nemaluj čerta na zeď!
Zkusit se má všechno. Koupit se to dá také vždy, ale jako poslední možnost. 

Jen připravuji na případné nejhorší řešení, které je podle mne dost pravděpodobné - od čeho jsem satam
2adavyp: Jenže voda ze sněhu je jak "kyselý déšť". Taky obsahuje ty nejhorší sra.ky

2adavyp: Jenže voda ze sněhu je jak "kyselý déšť". Taky obsahuje ty nejhorší sra.ky

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2553
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
22 lis 2024 10:55
-
- 3
- 3352
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2192
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
-
- 2
- 2241
-
od Cleric