Problém s instalací grafiky
Problém s instalací grafiky
Ahoj mám problém u grafiky NVIDIA Gainward Geforce GT440 1GB DDR5, při instalování mi to skočí do 8 bit screenu a po doinstalování originálních ovladačů grafiky , když to restartuju to hodí modrou smrt a control panel grafiky není zobrazen. Píše to , že je tam pouze "standardní grafický adaptér s rozlišením vga,,Mám operační systém windows 7 home premium 32 bit a desku Intel celeron dual core G530 s integrovanou grafikou. Ovladače od základovky jsou nainstalovaný. Buď grafika není podporována a nebo nemám ovladače grafiky pro win 7. Poraďte prosím, dal jsem za tu grafiku skoro 2000,- a nechci jí vyhodit do koše
.

-
- Pohlaví:
Re: Problém s instalací grafiky
ovladače jsou v pořádku , ale pořád mi to hází modrou smrt po přepnutí na dedikovanou grafiku. Zkusim ještě jednou odinstalovat všechny ovladače grafiky a nainstalovat ty co jsem si stáhnul. Snad to pomůže...
něco s biosem , ještě se na to podívám a pošlu vám to
-
- Pohlaví:
Tak to je třeba pořádně přečíst. Ta hláška má svoje opodstatnění, resp. příčinu.
stihnul jsem pouze necelou první větu: Problem has been detectet and windows... víc jsem nestih , musel bych to celý zase nainstalovat znova. Nemá windows někde uložený seznam hw chyb?
-
- Pohlaví:
Restartuj PC a ihned opakovaně mačkej F8. V následující nabídce zakaž automatický restart. Pak už to přečteš celé, anebo vyfoť.
Popis chyby by měl být na C:/WINDOWS/minidump anebo V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows.
Popis chyby by měl být na C:/WINDOWS/minidump anebo V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows.
Tady je ta hláška, modrá smrt píše :
A Problem has been detectet and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
Attempt to reset the display driver and recover from time out failed.
If this is the first time you´ve seen this stop error screen, restart your computer
if problem continue, disable bios memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remoe or disable componets, restart your computer press F8 to select advanced startup options
check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your HW or SW manufacturer for any windows updates you might need.
and then select safe mode
technical inf...
xxx STOP : 0x00000116(0x8205c008, 0x95b3c6d2, 0x00000000, 0x00000002)
xxx nvlddmkm.sys - address 95b3c6d2 base at 95a34000, date stamp 506b2f5d
collecting data for crash dump...
initializing disk for crash dump...
beginning dump of physical memory...
dumping physical memory to disk:100
psychical memory dump complete
Když jsem připojil grafiku ati radeon x 1600 vše bylo v pořádku , problém dělá pouze grafika gainward Geforce GT440 DDR5 1GB.
A Problem has been detectet and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
Attempt to reset the display driver and recover from time out failed.
If this is the first time you´ve seen this stop error screen, restart your computer
if problem continue, disable bios memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remoe or disable componets, restart your computer press F8 to select advanced startup options
check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your HW or SW manufacturer for any windows updates you might need.
and then select safe mode
technical inf...
xxx STOP : 0x00000116(0x8205c008, 0x95b3c6d2, 0x00000000, 0x00000002)
xxx nvlddmkm.sys - address 95b3c6d2 base at 95a34000, date stamp 506b2f5d
collecting data for crash dump...
initializing disk for crash dump...
beginning dump of physical memory...
dumping physical memory to disk:100
psychical memory dump complete
Když jsem připojil grafiku ati radeon x 1600 vše bylo v pořádku , problém dělá pouze grafika gainward Geforce GT440 DDR5 1GB.
-
- Pohlaví:
Už si korektně nainstaloval ty nové ovladače? Korektně znamená staré odinstalovat, nejlépe pročistit PC CCleanerem včetně registrů, restartovat, nainstalovat nové a znovu restartovat.
Edit: Tohle je co?
Edit: Tohle je co?
Ty tam máš i ovladače na ATI?Když jsem připojil grafiku ati radeon x 1600 vše bylo v pořádku
to bylo jenom pro vyzkoušení, jestli na tom jede i jiná grafika . Ovladače jsem nemusel instalovat ati ovladače nemám , mám jen ty od nvidie . A ty ovladače jsem odinstaloval, vyčistil ccleanerem a naistaloval znova ovladače Nvidia . Jediný co mám nainstalovaný jsou ovladače od integrovaný karty, jestli tam vadí , tak je taky odinstaluju.
A co znamenala ta chybová hláška?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2012 15:02) ---
Vždy když přepnu tu grafiku Geforce s těma ovladačeme pokaždý mi to hodí modrou smrt a nebo se to prostě přepne do 8 bit screenu ve windows a jsou tam všude takový nepravidelný barevný pruhy před obrazem a jede to v rozlišení 640x480 bez control panelu , který tam chybí , ale jinak je vše instalovaný.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2012 15:06) ---
Bezchybně mi jde grafika Ati Radeon x1600 i bez ovladačů. Ta druhá od Geforce ,když se tam vloží má ty barevný pruhy a ty ovladače jdou instalovat obraz se změní na normální, pak se to restartuje a hodí to buď modrou smrt nebo 8 bit screen po ůvodní obrazovce . Ty grafiky měním ve stejným slotu.
A co znamenala ta chybová hláška?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2012 15:02) ---
Vždy když přepnu tu grafiku Geforce s těma ovladačeme pokaždý mi to hodí modrou smrt a nebo se to prostě přepne do 8 bit screenu ve windows a jsou tam všude takový nepravidelný barevný pruhy před obrazem a jede to v rozlišení 640x480 bez control panelu , který tam chybí , ale jinak je vše instalovaný.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2012 15:06) ---
Bezchybně mi jde grafika Ati Radeon x1600 i bez ovladačů. Ta druhá od Geforce ,když se tam vloží má ty barevný pruhy a ty ovladače jdou instalovat obraz se změní na normální, pak se to restartuje a hodí to buď modrou smrt nebo 8 bit screen po ůvodní obrazovce . Ty grafiky měním ve stejným slotu.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Grafika v tahu, nic neobvykleho. Podle popsanych projevu to neni SW problem.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2457
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9264
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2304
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4878
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 8
- 7999
-
od kellne