Ahoj
mám z jiného programu export firem, ale ukládají se do jedné buňky pro danou akci, potřebovala bych, aby každá firma byla v jendé buňce.
Děkuji
Rozložení dat v buňce Vyřešeno
Rozložení dat v buňce
- Přílohy
-
- ukázka.xlsx
- (9.22 KiB) Staženo 26 x
Re: Rozložení dat v buňce
Ahoj,
a do toho excelu je uložíš jak, prosím Tě? Před tím je nějaký textový soubor nebo to děláš přes CTRL+C a CTRL+V?
a do toho excelu je uložíš jak, prosím Tě? Před tím je nějaký textový soubor nebo to děláš přes CTRL+C a CTRL+V?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys uvedla zdroj, ze kterého to exportuješ, můžem na to kouknout. Takhle s tím neuděláme nic a je to záležitostí toho programu, jak to sype do Excel. Podle všeho vytváří skupiny 1, 2, 3, 4, které spolu nějak souvisí?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zdroj je náš firemní program, kde si nadefinuji co chci exportovat a pak to takhle vyexportuje v exelu, se zdrojovými daty nemohu hejbat. Potřebuji právě udělat četnost firem jak sou využívány, na coč potřebuji každou firmu v jiné buňce, ale bohužel ten program to exportuje takhle do jedné buňky.
Ahoj,
vytvořil jsem makro, které projede sloupec C v "list1" a do listu "tmp" vyzobe firmy do jednotlivých buněk.
Neřešil jsem zatím duplicitu.
K.
vytvořil jsem makro, které projede sloupec C v "list1" a do listu "tmp" vyzobe firmy do jednotlivých buněk.
Neřešil jsem zatím duplicitu.
K.
- Přílohy
-
- ukázka.xlsm
- (16.21 KiB) Staženo 25 x
Děkuji,
duplicitu tam právě potřebuji zachovat. Kouknu na to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Lis 2012 11:03) ---
Tak jsem na to koukla, ještě bych měla prosbičku, nedalo by se, aby se vedle jmen firem v novém listu ještě natahovali čísla akcí ze sloupce A?
duplicitu tam právě potřebuji zachovat. Kouknu na to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Lis 2012 11:03) ---
Tak jsem na to koukla, ještě bych měla prosbičku, nedalo by se, aby se vedle jmen firem v novém listu ještě natahovali čísla akcí ze sloupce A?
Re: Rozložení dat v buňce Vyřešeno
děkuji mockrát, to je to co jsem potřebovala
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2218
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-