Mam mp3 prehravac teac mp-360 1GB a ma to prehravat video ve formatu .smv. A byl k tomu nejaky soft, ktery to ma prevadet.. No a kdyz jsem prevedl asi 50 ti megove simpsny tak to z toho udelalo soubor vetsi nez giga!!
Prosim o doporuceni nejakeho obdobneho programu, ktery to prevede, pripadne CO JE TO PROBOHA za ko**tinu, ze to prevadi takovym zpusobem.
Dekuji.
Prevod formatu
Takze soft se jmenuje SigmaTel Motion Video
moznosti nastaveni:
je tam teda kazdopadne frama rate... takze to zkusim vyrazne snizit.
pak je tam na vyber ze dvou rozliseni.... zkusil jsem obe a velikost se vyrazne nezmenila
a pak je jeste na vyber "full image" a "full screen"... tyto jsem take vyzkousel obe bezvysledne
moznosti nastaveni:
je tam teda kazdopadne frama rate... takze to zkusim vyrazne snizit.
pak je tam na vyber ze dvou rozliseni.... zkusil jsem obe a velikost se vyrazne nezmenila
a pak je jeste na vyber "full image" a "full screen"... tyto jsem take vyzkousel obe bezvysledne
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
kámoška si koupila přesně tenhle přehrávač a s tím softem měla stejný problém
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pozdrav
memphisto píše:kámoška si koupila přesně tenhle přehrávač a s tím softem měl stejný problém
Tady je jediná pomoc: vyměň kámošku

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pozdrav
mmmartin píše:memphisto píše:kámoška si koupila přesně tenhle přehrávač a s tím softem měl stejný problém
Tady je jediná pomoc: vyměň kámošku
asi tak no.hold ženská

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
.pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky - 3
- 2830
-
od uzivatelzacatecnik