Stáhni si OTC
na plochu. Poklepej na něj. Potom klikni na Clean up!.
Restartuj PC , pokud Ti bude doporučeno.
Infiltrace B.Gen virus Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Infiltrace B.Gen virus
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Hastalda
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
OTC už stáhnout šel - takže jsem nechala vyčistit a pak se automaticky provedl restart.
Po opětovném naběhnutí PC vypadá už zase dobře..
Ikony se už nepodbarvují, složka "Antifishing", která se stále zobrazovala po informaci z ESETu o infiltraci B.Gen virusu, se už neobjevila, ty torrent ikonky na C:\Documents and Settings\1102\Local Settings, se už negenerují a log zmizel úplně (předtím nešel smazat). Načtení webových stránek je už rychlé (a nepadá), včetně všech dokumentů (word, prezentace apod.).
Jediné, co mi zůstalo je ta složka na ploše PC - to je dost divné, protože jde o "obyčejnou" složku, kterou jsem vytvořila a do které jsem směřovala stahování souborů, a i přesto, že teď nic neobsahuje - po otevření se na liště zobrazí "obsahuje 0 souborů (+ 1 skrytý)" a když ji chci natvrdo vymazat, vyskočí hláška: "CACVE9QT nelze odstranit. Zadaný soubor nelze nalézt." S tím nevím co dělat.., ale jinak vypadá, že je snad už v pořádku..
Po opětovném naběhnutí PC vypadá už zase dobře..

Ikony se už nepodbarvují, složka "Antifishing", která se stále zobrazovala po informaci z ESETu o infiltraci B.Gen virusu, se už neobjevila, ty torrent ikonky na C:\Documents and Settings\1102\Local Settings, se už negenerují a log zmizel úplně (předtím nešel smazat). Načtení webových stránek je už rychlé (a nepadá), včetně všech dokumentů (word, prezentace apod.).
Jediné, co mi zůstalo je ta složka na ploše PC - to je dost divné, protože jde o "obyčejnou" složku, kterou jsem vytvořila a do které jsem směřovala stahování souborů, a i přesto, že teď nic neobsahuje - po otevření se na liště zobrazí "obsahuje 0 souborů (+ 1 skrytý)" a když ji chci natvrdo vymazat, vyskočí hláška: "CACVE9QT nelze odstranit. Zadaný soubor nelze nalézt." S tím nevím co dělat.., ale jinak vypadá, že je snad už v pořádku..

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Po dalším restartu bude pravděpodobně pryč. Je to tedy vše? Pomohli jsme od všeho? :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Hastalda
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:

Každopádně, jste zlatí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Memphisto, fakt díky moc !!! ..posílám pusu na dálku

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:

- Hastalda
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Infiltrace B.Gen virus Vyřešeno
Přesně, a je zač !!
) Ještě že jsou machři jako vy, co pomáhají pouhým uživatelům a to hlavně od těch virotvůrců..
Ještě jednou díky memphisto. Díky i Orcusovi a Blue Spiritovi za pomoc a rady.
Ať se daří !!
Katka "Haštalda" Haštalská

Ještě jednou díky memphisto. Díky i Orcusovi a Blue Spiritovi za pomoc a rady.
Ať se daří !!
Katka "Haštalda" Haštalská