Ahoj, mizí mi kurzor myši na pravý straně monitoru. Normálně se tam úplně celej schová. Nevíte jak to nastavit aby to běhalo jen na viditelné ploše?
Díky
mizející kurzor myši
Re: mizející kurzor myši
Vítej na PC-help!
To je normální a myslím, že nepřenastavitelné. Vtip je v tom, že hrot kurzoru - tedy základního kurzoru - musí obsáhnout celý displej. To jde jen za cenu toho, že se kurzor na pravé straně musí prakticky úplně schovat. Jinak bys určitý svislý pás na pravé straně nemohl myší ovládat.
To je normální a myslím, že nepřenastavitelné. Vtip je v tom, že hrot kurzoru - tedy základního kurzoru - musí obsáhnout celý displej. To jde jen za cenu toho, že se kurzor na pravé straně musí prakticky úplně schovat. Jinak bys určitý svislý pás na pravé straně nemohl myší ovládat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Moc díky za odpověd,ale na jiným počítači a monitoru je pořád aspoň kousíček kurzoru vidět. Což mě se neděje, mě by se tam vešla celá parta kurzorů do tý pravý strany
-
- Pohlaví:
Máš pravdu, ten kurzor opravdu utíká za roh a je třeba to nastavit. Pravou myší na plochu - Vlastnosti a Nastavení. Ale víc ti k tomu nepovím. Dříve jsem to řešil na druhém počítači, ale tady mi to nějak nejde.
Máš tam nastavenou nějakou rozšířenou plochu apod.
Edit: Tak to bude asi nastavení GK.
Máš tam nastavenou nějakou rozšířenou plochu apod.
Edit: Tak to bude asi nastavení GK.
Kuju, odzkoušim.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to pohlrdat, pak je třeba jenom špatně roztáhlý obraz na monitoru (na "starých" CRT se to nastavovalo, u mne na LCD se to nastaví samo), je možné, že máš obraz moc roztáhlý a tím nejde vidět část obrazovky (kurzor zůstane, ale tvůj monitor ho nezobrazí).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1512
-
od petr22