Zdravím,
včera mi reproduktor začal vydávat nepříjemné prasklavé-písklavé zvuky. Zkoušel jsem jiné zařízení a je to to samé, takže závada musí být v reproduktoru. Nevíte náhodou čím by to mohlo být? Bohužel už mám repráky po záruce. Ukázku zvuku jsem nahrál na mobil, která je ke stažení zde: http://ulozto.cz/x27ofTs/zvuk-klip-100-mp4
Budu rád za jakoukoliv radu.Děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Říj 2012 15:56) ---
Tak jsem je rozebral, vytahal vnitřnosti, skoukl jestli není nějaká součástka spálená, vše bylo v pořádku tak jsem to smontoval. A už jedou v pohodě a doufám že to tak vydrží. Pořád ale nevím čím to mohlo být.
Nepříjemný rachot z reproduktoru
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nepříjemný rachot z reproduktoru
Taktéž zdravím.
Tak vzhledem k tomu, žes vpodstatě nijak do reproduktorů technicky nezasahoval a pískalo ti to i po připojení jiného zdroje zvuku, muselo něco rušit signál. Pokud máš poblíž zapojený mikrofon, mohla to být zpětná vazba mikrofonu a reproduktorů.
Tak vzhledem k tomu, žes vpodstatě nijak do reproduktorů technicky nezasahoval a pískalo ti to i po připojení jiného zdroje zvuku, muselo něco rušit signál. Pokud máš poblíž zapojený mikrofon, mohla to být zpětná vazba mikrofonu a reproduktorů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1622
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 19:51