Dobrý den,
mám potíže s klávesnicí, konkrétně s tlačítkem pro přidané háčky a čárky k interpunkci (ˇˇ´´). Zkoušela jsem hledat na jiných forech, kde bylo naznačeno, že se jedná o keylog, virus. Zkoušela jsem počítač projet SUPERAntiSpywarem, Avastem, nakonec i Spybotem Search&Destroy, ale posledně jmenovaný sice našel chybné registry, ovšem po jejich smazání jsem byla ráda, že jsem je zálohovala - asi jsem toho smazala víc, než bylo zdrávo. Takže jsem to obnovila, ale nevím, co s tím dál. Našla jsem virus v karantýně ve složce Qoobox - Quarantine - C - Windows - system32 - TZLog.log.vir (soubor VIR) + msmqinst.log.vir (soubor VIR), ale nevím, jestli jsou to ty pravé viry, působící problémy, popřípadě jak je odstranit.. Omlouvám se, že zním zmateně, už se s tím peru pár dní a zkoumám fora, ale až tak zkušený pc uživatel nejsem...
Děkuji moc za jakoukoli záchranu..
PS: Taky mi vždy dvojkliká levé tlačítko myši a neustále se mi vypíná internet, ale předpokládám, že to s tímhle problémem snad nesouvisí..
Viry ovlivnující interpukci klávesnice (ˇˇ,´´) Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Viry ovlivnující interpukci klávesnice (ˇˇ,´´)
Vytvoř si téma v HiJackThis sekci. Jeď podle tohoto návodu: viewtopic.php?t=5119 a řiď se tím, co ti tam napíšou.
Děkuju, hodila jsem to tam...
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokuď zde už nepotřebuješ poradit, klikni na zelenou fajfku vedle tvého příspěvku.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”