Oprava Windows xp

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 25 dub 2007 14:32

tvojesmrt píše:Jo to bych měl,ale pokuď vím tak v Noťasech jsou malý sata disky a nevím jeslti budou mít stejný porty jako normální sata disky co se cpou do stolních PC...Jo a ještě jak rozdělím disk na ty dvě části abych na jedný měl wokna a na druhý data???

Vubec nemusis disk z notebooku vyndavat, kup si krizenej kabel a propoj kompy pres sitovku, ale pochybuju ze najdes noteb. s diskem 160GB :smile: , proc to komplikovat, bud cast vypal a pak si od nekoho pujc obycejny disk, pokud se tedy nekdo najde :wink:
Počítač: ANO! :bottle:

Reklama
tvojesmrt
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 25 dub 2007 15:13

Mám noťase s 160 GB diskem a to tento:http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion-dv6339eu-d73023.htm .Akorát tam nemám Visty protože se mi nelíbí tak jsem je přeinstaloval na Windows xp professional.To s tím křiženým kabelem mě taky napadlo,ale neznám nikoho kdo by měl disk větší jak 200 GB :-(

Tony.Dac
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tony.Dac » 25 dub 2007 17:40

Přeinstaluj XP stačí dát cedo do mechaniky až se pustí tak v menu dát opravit wondousi a mělo by to šlapat taky jsem to tak dělal ale nejlepší stejně je nová instalace a hlavně rozdělený dysk pak ghostem udělat zálohu instalace + programy co používáš a když se něco stane máš vše v původním stavu za deset minut

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 25 dub 2007 18:12

tvojesmrt píše:Mám noťase s 160 GB diskem a to tento:http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion-dv6339eu-d73023.htm .Akorát tam nemám Visty protože se mi nelíbí tak jsem je přeinstaloval na Windows xp professional.To s tím křiženým kabelem mě taky napadlo,ale neznám nikoho kdo by měl disk větší jak 200 GB :-(

me pred tim malinko uniklo ze mluvis prave o zaloze onoho notebooku, nejak jsem si to prohodil :wink:
Počítač: ANO! :bottle:

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 26 dub 2007 17:38

Jestli se můžu zeptat.Kámoš si koupil noťase s Windows xp (značka Acer) a má tam disk rozdělenej na C a na D.Na C má jenom wokna a na D si hází veškerej bordel co kde sosne...Když mu rupne v bedně a chce nově nainstalovat wokna tak jenom sformátuje C a znovu tam ty wokna nainstaluje.Já jsem zkoušel rozdělovat disk při nové instalaci woken ale tam když tam ten disk rozdělím tak ho nevidím ve woknech...Jak ten disk takhle rozdělím abych viděl oba disky ve woknech.

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 26 dub 2007 20:12

tvojesmrt píše:Jestli se můžu zeptat.Kámoš si koupil noťase s Windows xp (značka Acer) a má tam disk rozdělenej na C a na D.Na C má jenom wokna a na D si hází veškerej bordel co kde sosne...Když mu rupne v bedně a chce nově nainstalovat wokna tak jenom sformátuje C a znovu tam ty wokna nainstaluje.Já jsem zkoušel rozdělovat disk při nové instalaci woken ale tam když tam ten disk rozdělím tak ho nevidím ve woknech...Jak ten disk takhle rozdělím abych viděl oba disky ve woknech.

Musíš ho potom naformátovat,jinak se to tuším tváří jako místo bez oddílů.Uděláš to ve správe disků

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”